Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvaraju dream team

PSG želi dovesti Brazilca Maicona iz Intera

PSG (1)
AFP
05.08.2012.
u 12:28

PSG sljedeće nedjelje igra prvo kolo francuskog prvenstva protiv Lorienta, a dotad žele kompletirati igrački kadar

Nakon što je sinoć na pariškom Parku prinčeva PSG na jedanesterce izgubio od Barcelone (2:2, 1:4), francuski doprvak shvatio je da se još mora pojačati kako bi parirao najačim klubovima svijeta. Ovog ljeta već su kupili Ibrahimovića, Thiago Silva, Lavezzija, a sada iz Intera žele dovesti desnog beka Maicona.

Talijanski mediji raspisali su da Stramaccioni želi prodati Brazilca, a to se najbolje moglo vidjeti po tome što ga uopće nije vodio u Split na utakmicu protiv Hajduka.

PSG sljedeće nedjelje igra prvo kolo francuskog prvenstva protiv Lorienta, a dotad žele kompletirati igrački kadar.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nini istrijan
14:00 05.08.2012.

Koliko sam ja procitao Maicon je vec potpisao za Real Madrid!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije