Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LE CHAMPIONAT

PSG zabio pet komada u pola sata

PSG
AFP
02.12.2009.
u 20:55

U utakmici 14. kola francuskog Le Championnata nogometaši PSG-a su bili iznimno uspješni kod Boulogne. Slavili su pobjedu 5-2.

Domaćim nogometašima nije ništa pomogla činjenica što su se prvi radovali, kada je u 36. minuti pogodak postigao Ducatel. Odgovor Parižana je bio krajnje konkretan, od 61. do 69. su postigli čak četiri pogotka.

Tako su nogometaši PSG-a došli do šeste pobjede u prvenstvu, odnosno treće u gostima. Boulogne je, pak, ostao na pretposljednjem mjestu, a svojim navijačima su priuštili samo jedno slavlje ove sezone na domaćem terenu.

Izjednačujući pogodak za PSG je postigao Chantome u 61. minuti, potom je Luyindula realizirao jedanaesterac za 2-1, a s dva pogotoka je bilo kakvu neizvjesnost odagnao Turčin Mevlin Erdinc, koji je tako došao šestog i sedmog pogotka u Le Championnatu.

U zadnjih deset minuta još je pao po jedan pogodak na obje strane.

Le Championnat, 14. kolo:

Boulogne - PSG 2-5 (Ducatel 36, Ramare 82-11m / Chantome 61, Luyindula 63-11m, Erdinc 67, 69, Maurice 86)

Redoslijed: 1. Bordeuax 28, 2. Lyon 26, 3. Auxerre 26, 4. Lorient 25, 5. Montpellier 24 (-1)..., 8. PSG 22..., 19. Boulogne 9...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije