Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rizičan susret
Povratak na članak

PSG poslao upozorenje: Pariški huligani dolaze u Zagreb!

"Naš klub apelira na poduzimanje svih potrebnih mjera kako bi se spriječili incidenti"

Komentari 7

AY
amsterdam yoca
08:27 22.10.2012.

Evo našoj bagri opravdanje za nerede...

VL
TW
Tex_Willer
09:46 22.10.2012.

ima i u zagrebu dovoljno huligana

VL
KV
kvatrić
10:20 22.10.2012.

I u samom srcu kulturne, civilizirane, napredne itd. Europe postoje huligani?! Tko bi rekao. Ovdje nas naši kompleksaši i sitne duše uvjeravaju da huligani postoje samo u Hrvatskoj, nad kojima se "kulturna" zgraža. Kad ono, ni manje ni više nego iz Pariza nam stižu opasni huligani. O makljaži u Dortmundu da ne pričamo. Ali hrvatskim ovcama će i dalje BBB biti glavni problem države. Jer tako kažu mediji...

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:38 22.10.2012.

Hm Samo nek dođu, pa da nauče kak izgledaju huligani.

VL
BU
bumtresurnebes
10:50 22.10.2012.

Više šore je bilo 90-ih na stadionu, a sve tribine su bile pune. I djeca su dolazila na tekme. Danas se vodi kampanja protiv svih oblika organiziranog navijanja jer je to leglo neistomišljenika političkih elita i gospodarskih kriminalaca (iako je to isto) koji se, za razliku od većine internet frajera ne boje javno verbalizirati svoje nezadovoljstvo. Ta borba je zamaskirana u tobožnju borbu protiv huligana, ali zapravo se time guši navijački pokret, što i jest cilj. Pričati o nepristojnom navijanju ili imovinskoj šteti pored ukradenih milijuna i neplaćanja poreza je licemjerno.

VL
Avatar vkv353
vkv353
12:54 22.10.2012.

bbb ako hoće naškoditi mamiću mogu samo tako da dinamo izbace iz europe jer tamo leže novci ako nema novaca nema ni mamića ni njegovih političara koji su uz njega jer imaju financijskih koristi

VL
KV
kvatrić
10:58 22.10.2012.

22.10.2012. u 09:41h ohrid je napisao/la: BBB su zapravo navijači Zvezde (Delije) samo ih je sram priznati ionako ih je Milošević financiral. ---- Da su BBB ustvari zvezdaši kaže mamićev obožavatelj. Ali kako je i inače Hrvatska zemlja apsurda, takoo se eto baš Mamić hvali kako zna sve "pesme zvezdinog severa", a pred srpskim novinarima nariče za Jugoslavijom. LOL!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.