Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seli se u Francusku?

PSG otvorio pregovore s Modrićem!

Luka Modrić (1)
Goran Stanzl/Pixsell
05.07.2012.
u 16:49

Trener Parižana Carlo Ancelotti veliki je obožavatelj Modrića i od svog je predsjednika tražio da učini sve što je u njegovoj moći da Luku dovede u Pariz

Francuski PSG otvorio je pregovore s hrvatskim reprezentativcem Lukom Modrićem, pišu strani mediji. Prema njihovu pisanju, PSG je stupio u kontakt s Modrićevim agentom da vidi koliko je naš nogometaš zainteresiran za prelazak u Francusku. Kada su vidjeli da interes postoji, krenuli su u realizaciju transfera i Tottenhamu će ponuditi 40 milijuna eura odštete.

Trener Parižana Carlo Ancelotti veliki je obožavatelj Modrića i od svog je predsjednika tražio da učini sve što je u njegovoj moći da Luku dovede u Pariz.

S druge strane, informacije iz Reala govore da se madridski klub nije ohladio od Modrića, ali da neće slati nikakvu ponudu prije nego li se riješe Kake i Diarre.

Ključne riječi

Komentara 4

ŠU
šumaherr
17:18 05.07.2012.

A Real? A Murinjo? WTF!?

DR
dragogera
17:45 05.07.2012.

od reala nema nista,da su ga htjeli vec bi ga doveli.pa ne kupujes igraca za tolike pare 2 dana pred pocetak sezone.psg se 1. javio,al mislim da ih je luka ostavio za zadnju opciju.sad kad je sve propalo,bolje i 1. u francuskoj nego 6. u engleskoj

VO
vojvo
08:59 06.07.2012.

sad če se javiti ovi iz zzd kako je mamič sve dogovorio sa klubom idioti koji samo smišljaju kako bi unjeli nemir u klub i to uvjek u isto vrujeme kad dinamo igra kvalifikacije za ligu prvaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije