Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LE CHAMPIONNAT

PSG još jednom stigao do minimalne pobjede kod St. Etiennea

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL
25.01.2015.
u 23:34

Presudio je udarac s bijele točke, a realizator je bio isti krvnik kao otprije dva tjedna - Zlatan Ibrahimović.

PSG je u posljednjoj utakmici 22. kola francuskog prvenstva slavio u derbiju protiv St. Etiennea 1:0 i tako se bodovno izjednačio na drugom mjestu ljestvice s Marseilleom. Iz prvog se poluvremena malo se toga može izdvojiti. Parižani su imali blagu inicijativu, ali vratari nisu imali nikakvog posla jer nijedan udarac nije ušao u okvir gola.

U nastavku utakmice ipak malo bolji nogomet. Odmah na početku nastavka zaprijetili su domaćini nakon udarca iz kuta, pucao je Erding, a točno u Sirigua. Uzvratila je momčad Laurenta Blanca preko Cavanija i Ibrahimovića, ali njihovi udarci bili su lagan zadatak za Ruffiera.

>> Statistiku, ocjene igrača i prvenstvenu ljestvicu pogledajte na Goal.com

I onda 59. minuta i jedanaesterac za PSG. Nakon udarca iz kuta pucao je Thiago Silva, a loptu je rukom zaustavio Clement. Sudac nije dvoumio i pokazao je na bijelu točku, a precizan je za vodstvo gostiju bio Zlatan Ibrahimović. Treba istaknuti da su ga domaći navijači ometali laserom.

U 70. minuti Parižani su mogli riješiti pitanje pobjednika nakon brze kontre, ali završni udarac Marca Verrattija nije bio precizan. Samo šest minuta kasnije još jedna prilika za PSG kada je Cavani pokušao lobom s 20-ak metara, ali udarac je zaustavila greda. Do kraja utakmice domaćini su imali blagu inicijativu, ali rezultat se nije mijenjao. PSG je tako došao na četiri boda zaostatka za vodećim Lyonom, dok je St. Etienne ostao četvrti s 40 bodova.

REZULTATI:

Evian Thonon Gaillard - Toulouse 1:0
Lyon - Metz 2:0
Reims - Lens 0:0
Rennes - Caen 1:4
Saint Etienne - PSG 0:1

>> Lyon pobijedio Toulouse 3:0 i preuzeo vrh francuske lige!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije