Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

PSG, Fiorentina i Napoli žele kupiti Mandžukića

mario mandzukic
Slavko Midžor/Pixsell
20.06.2012.
u 16:07

Istodobno, njemački Bild piše da Magath i dalje ostaje pri stavu da je Mandžukić na prodaju

Francuski dnevnik L'Equipe objavio je da je PSG zainteresiran za dovođenje Marija Mandžukića. Navodno je Mandžo svojim odličnim igrama na Euru "kupio" sportskog direktora kluba koji ga želi dovesti pod svaku cijenu. U prilog toj priči ide i izjava njihova trenera Carla Ancelottija koji je još za vrijeme Eura rekao da mu se sviđa naš napadač. Pariški klub u vlasništvu je bogatih vlasnika iz Katara pa im novac ne bi trebao predstavljati preveliku prepreku.

Istodobno, njemački Bild piše da Magath i dalje ostaje pri stavu da je Mandžukić na prodaju, a pišu da se za njega zanimaju Fiorentina i Napoli. Prema njihovu pisanju, Mandžin menadžer Ivan Cvjetković već je otišao na pregovore u Firenzu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije