Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA

PSG bolji od Bordeauxa

Kylian Mbappe
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
29.09.2019.
u 00:02

Monaco je pobijedio Brest s 4-1 spojivši dvije pobjede s kojima je pobjegao iz opasne zone. Golove za momčad iz Kneževine zabili su Ben Yedder (26), Slimani (62-11m), Gelson Martins (73) i Balde (90), dok je pogodak za goste zabio Mendy (77)

Aktualni francuski prvak PSG vratio se na pobjednički kolosijek nakon što je u susretu osmog kola Le Championnata na gostovanju pobijedio Bordeaux s 1-0.

PSG je u prošlom kolu kod kuće senzacionalno izgubio od Reimsa (0-2), međutim protiv Bordeauxa nije dozvolio novo iznenađenje.

Premda su Parižani ponovo pružili skromnu predstavu ipak su upisali pobjedu, a pogodak odluke zabio je Neymar u 70. minuti na asistenciju Kyliana Mbappé koji se vratio u momčad nakon oporavka od ozljede. Mbappé je ušao u igru u 60. minuti i deset minuta kasnije asistirao Brazilcu za pobjednički pogodak. Toma Bašić nije nastupio za Bordeaux.

Nogometaši Lyona opet su kiksali, ovoga puta na svom terenu izgubili od Nantesa s 0-1, i to zahvaljujući autogolu braniča Fernanda Marcala u 59. minuti. Lyon je u prvenstvo ušao s dvije pobjede, a potom je nanizao šest kola bez pobjede pri čemu je upisao tri poraza i tri remija i potonuo na 11. mjesto.

Monaco je pobijedio Brest s 4-1 spojivši dvije pobjede s kojima je pobjegao iz opasne zone. Golove za momčad iz Kneževine zabili su Ben Yedder (26), Slimani (62-11m), Gelson Martins (73) i Balde (90), dok je pogodak za goste zabio Mendy (77).

Na ljestvici vodi PSG s 18 bodova, Angers i Nantes imaju po 16 bodova, a Lille je četvrti s 14 bodova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije