Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSAD NEVIĐENO

Prvi put Skopljanci ili zagrebaši neće na Final Four SEHA lige!

26.08.2021.
u 18:30

– Nakon tri tjedna priprema, zaključno s turnirom u Doboju, ispred nas je jako važna utakmica. Rekao bih da su šanse i nas i Vardara trenutačno podjednake.

Rukometaši PPD Zagreba u Skoplju (20.15 sati) igraju prvu četvrtfinalnu utakmicu SEHA lige. Nikad se još ta dva kluba nisu susrela u tako ranom dijelu natjecanja i prvi put od osnutka te lige dogodit će se da jedan od tva dva kluba neće igrati na završnom turniru. Od devet završnica, Vardar samo jednom (2015.) nije osvojio medalju, a PPD Zagreb dvaput (2017. i 2020. godine). Vardar je najuspješniji klub SEHA lige s pet naslova i tri srebra. Zagrebaši imaju samo jedan naslov, dva srebra i četiri bronce.

– Slijedi nam borba za Final Four, a igramo s momčadi s kojom smo ravnopravni po svim segmentima, tako da se nadam dobroj i borbenoj utakmici. Vardar je poprilično promijenio momčad i ima jako dobar sastav te se moramo odlično pripremiti. Svakako želimo igrati dobro u obrani, kao na pripremnom turniru u Doboju. Imali smo jako teške i duge pripreme, premda se moramo još malo uigrati. Nova smo momčad sa starijim i iskusnijim igračima koji od nas mlađih izvlače maksimum u svakom segmentu igre. U sastavu je odlična atmosfera i jedva čekamo da počne sezona. Svakako se nadamo pobijediti već u Skoplju – rekao je David Mandić, kapetan momčadi.

Ivica Obrvan, trener zagrebaša, uoči puta u Skoplje vrlo je optimističan.

– Nakon tri tjedna priprema, zaključno s turnirom u Doboju, ispred nas je jako važna utakmica. Rekao bih da su šanse i nas i Vardara trenutačno podjednake. Rezultat iz prve utakmice neće garantirati gotovo ništa ne bude li se radilo o doista velikoj prednosti ili razlici pogodaka. Tako da vjerujem da će sudionik Final Foura biti odlučen 31. kolovoza u Zagrebu. Preostaje nam još nekoliko treninga da se maksimalno pripremimo za Vardar, no podigli smo formu već dosta visoko. Nadam se da ćemo u dvije utakmice s Vardarom dobro igrati i izboriti Final Four SEHA Gazprom lige – zaključio je Obrvan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije