Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA IZBORNIKA

Prvi put među vatrenima: Zlatko Dalić u reprezentaciju pozvao igrača Dinama!

Zlatko Dalić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
05.10.2019.
u 12:16

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić aktivirao je pretpoziv braniču zagrebačkog Dinama Dini Periću.

Dva dana uoči okupljanja hrvatskih reprezentativaca za kvalifikacijske oglede s Mađarskom u Splitu i Walesom u Cardiffu, izbornik Dalić odlučio je aktivirati pretpoziv mladom stoperu Dini Periću.

Perić će u sastavu aktualnih svjetskih doprvaka zamijeniti Mateja Mitrovića iz belgijskog Club Bruggea, koji zbog ozljede mora propustiti nadolazeće reprezentativne utakmice.

Nogometaš Dinama redovito je nastupao za hrvatske nacionalne selekcije U-18, U-19 i U-20, a za mlade je vatrene zaigrao sedam puta, uz dva postignuta pogotka. Okupljanje u Splitu bit će mu prvo među seniorima.

Podsjećamo, Perić je bio na Dalićevom pretpozivu za ovu akciju.

Komentara 6

MA
malopivo
12:42 05.10.2019.

Zasto ne ,treba pomalo podmladjivati repku

BE
beee
13:17 05.10.2019.

perić je do sad ove sezone bio vrhunski, ali zadnjih 3 utakmica malo je pao u formi, recimo protiv varaždina je bio loš...

SS
sokac sa drave
16:32 05.10.2019.

didajole-hoce on htio bih ali ukakio je motku do balcaka i nitko ga vise netreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije