Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ULOGA

Prvi potezi Zvone Bobana: Dolazi po sjajnog igrača Dinama i želi hrvatski Milan

Zvonimir Boban
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
15.06.2019.
u 13:57

- Bobanov dolazak mogao bi olakšati transfer More. Kontakti između njega i Rossonera su stvarni - napisao je talijanski ekspert Di Marzio

Zvonimir Boban je tek došao u Milan na mjesto sportskog direktora, inače ključne funkcije kad su u pitanju transferi, a već su se po medijima ozbiljno počela spominjati imena hrvatskih nogometaša kao potencijalnih novih igrača Rossonera. 

Posve transparentno je da bivši kapetan hrvatske reprezentacije želi u svoj novi-stari klub dovesti 29-godišnjeg stopera vatrenih Dejana Lovrena. U milanskom klubu trenutno se istražuju informacije oko odštete i plaće Karlovčana te se to na sjeveru Italije ne libe priznati, a ugledni novinar britanskog Timesa Paul Joyce ističe kako Redsi ne žele pustiti hrvatskog stopera za manje od 28 milijuna eura, bez obzira na to što Lovren lagano gazi u tridesete. Poanta tog iznosa je da se na Lovrenovom transferu zaradi uzme li se u obzir cifra od 25.3 milijuna eura za koju je došao prije pet godina iz Liverpoolove najdraže “trgovine”, Southamptona. 

Lovrenova igra je, ponajviše zbog ozljeda, drastično pala nakon spektakularne sezone 2017./2018. u kojoj je zajedno s Virgilom Van Dijkom vodio Liverpool do finala Lige prvaka te zajedno s Domagojem Vidom vodio Hrvatsku do finala Mundijala. Ove sezone nije igrao ni pola utakmica kao u sezoni prije, a i Joe Gomez i Joel Matip imaju više povjerenja kod Jürgena Kloppa, tako da je transfer posve izgledan.

Uz Lovrena, Boban želi u Milanu imati i mlade hrvatske garde ako je vjerovati riječima blogera i novinara Gianluce Di Marzia koji već godinama unaprijed otkriva akvizicije Rossonera. Milan je zainteresiran za 21-godišnjeg ofenzivnog veznjaka Dinama, talentiranog Nikolu Moru.

- Bobanov dolazak mogao bi olakšati transfer More. Kontakti između njega i Rossonera su stvarni - napisao je talijanski ekspert.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
18:55 15.06.2019.

Milan nezaustavljivo juriša na 4, mjesto !

AN
analukac9
16:59 15.06.2019.

Zabijem ti ga u gol! Salim se, ne igram nogomet niti znam tepsti loptu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije