Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće se oporaviti na vrijeme

Prvi hrvatski reket Marin Čilić odustao od Australian Opena zbog ozljede

'31.07.2011., Stella Maris, Umag - 22. ATP Studena Croatia Open, finalni mec izmedju Marina Cilica (CRO) i Alexandra Dolgopolova (UKR). Marin Cilic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
07.01.2012.
u 17:24

Najbolje plasirani hrvatski tenisač Marin Čilić i službeno je potvrdio da neće nastupiti na prvom Grand Slamu sezone, Australian Openu, koji počinje 16. siječnja.

Neće nastupiti jer se još nije dovoljno oporavio od ozljede. Tu je vijest potvrdio i direktor Australian Opena Craig Tiley preko svog Twitter-profila.

"Upravo sam dobio informaciju koja govori da Čilić neće nastupiti na našem turniru. Još se nije potpuno oporavio od ozljede", napisao je Tiley.

Podsjetimo da je Čilić imao problema s koljenom, zbog čega nije nastupio ni na otvorenju sezone u Chennaiju, gdje je uvijek ostvarivao vrhunske rezultate. I gledatelji na Australian Openu pamte odlične rezultate danas 21. igrača na svijetu. Prije dvije godine Čilić je igrao polufinale, kada je poražen od Britanca Andyja Murrayja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije