Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEĆI PROBLEMI

Prvaci Zapada nakon Paula ostali i bez Bookera: Ove sezone ne vraća se ni Šarić...

NBA: Utah Jazz at Phoenix Suns
Joe Camporeale/REUTERS
02.03.2022.
u 23:58

Iz Sunsa su objavili kako je Booker ušao u "zdravstveni i sigurnosni protokol" ne navodeći koliko dugo neće biti na raspolaganju treneru Montyju Williamsu.

Trenutačno vodeći sastav američke profesionalne košarkaške NBA lige Phoenix Sunsi sljedećih će nekoliko utakmica igrati bez svoje dvojice najboljih igrača, Chrisu Paulu koji ne igra već dva tjedna zbog frakture desnog palca na listi ozlijeđenih pridružio se i Devin Booker.

Iz Sunsa su objavili kako je Booker ušao u "zdravstveni i sigurnosni protokol" ne navodeći koliko dugo neće biti na raspolaganju treneru Montyju Williamsu.

Booker je sa 25.6 poena po utakmici prvi strijelac Sunsa, a usto prosječno po utakmici ima i 5.2 skokova te 4.6 asistencija.

S omjerom pobjeda i poraza 49-12 prošlogodišnji finalisti Sunsi su uvjerljivo vodeći u Zapadnoj konferenciji i čitavoj ligi, drugoplasirani Golden State Warriorsi su na 43-19. Sunsi će u srijedu u svojoj dvorani ugostiti Portland, za dva dana im stiže New York, a onda slijedi niz od tri gostovanja zaredom među kojima je i ono kod prvaka Milwaukee Bucksa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije