Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA PRIPREME

Prvaci bolji od Portlanda, dva koša Hezonje, a 12 Šarića

Mario Hezonja
Foto: Reuters/Pixsell
27.07.2020.
u 09:14

Sinoć je nastupio i Dario Šarić koji je u porazu Phoenixa od Bostona sa 103-117, postigao 12 koševa uz osam skokova i dvije asistencije.

U pripremnom susretu uoči nastavka NBA sezone, aktualni prvaci Toronto Raptorsi su u Orlandu pobijedili Portland Trail Blazerse 110-104, a za poraženi sastav dva koša je zabio Mario Hezonja.

Bio je to drugi pripremni susret Raptorsa i druga pobjeda, a uoči nastavka sezone imat će još jednu utakmicu, ogled protiv Phoenixa.

U prvom poluvremenu Portland je bio bolji, no u trećoj dionici Toronto je okrenuo rezultat i pobjegao na +12 što je uspio obraniti u zadnjoj četvrtini.

Aktualne prvake do pobjede su predvodili Serge Ibaka sa 19 i Pascal Siakam sa 18 koševa, dok je Matt Thomas ubacio 16 koševa. Prvi put nakon siječnja nastupio je i Marc Gasol koji se oporavio od ozljede. Španjolac je na terenu proveo 10 minuta ubacivši tri koša uz četiri skoka.

"Bilo je dobro, iznimno dobro. Zadovoljan sam. Sretan što mogu pomoći momčadi," kazao je Gasol.

U suparničkim redovima najefikasniji su bili CJ McCollum sa 21, Jusuf Nurkić sa 17 i Carmelo Anthony sa 13 koševa. Hrvatski košarkaš Mario Hezonja je igrao 26 minuta postigavši dva koša uz osam skokova.

Sinoć je nastupio i Dario Šarić koji je u porazu Phoenixa od Bostona sa 103-117, postigao 12 koševa uz osam skokova i dvije asistencije.

Hrvatski reprezentativac je iz igre gađao 5/8 te pogodio dvije trice iz četiri pokušaja, a taj učinak je ostvario u 17:02 minute koje je proveo na parketu igrajući samo u prvom poluvremenu.

Najbolji u redovima Phoenixa bili su Devin Booker sa 17 koševa i devet asistencija te Mikal Bridges sa 16 poena i pet skokova.

Strijelce Bostona predvodio je Jaylen Brown sa 21 košem, Gordon Hayward je ubacio 17, a Jayson Tatum 16 poena uz devet skokova.

Indiana je bila bolja od Dallasa sa 118-111. Kod Pacersa su najefikasniji bili T.J Warren sa 18, Malcolm Brogdon sa 17 i Victor Oladipo sa 16 koševa.

Sliovenac Luka Dončić je predvodio Dallas sa 20 koševa, 11 skokova i devet asistencija, dok je Maxi Kleber dodao 18 koševa i šest skokova.

U nedjelju je odigrana i utakmica Philadelphije i Oklahoma Cityja u kojoj su slavili igrači Thundera sa 102-97, iako su tri i pol minute prije kraja treće četvrtine 76-ersi imali čak 24 koša prednosti (81-57). 

Oklahomu je sa 16 koševa, sedam skokova i pet asistencija predvodio Shai Gilgeous-Alexander, a kod Philadelphije je na korak do 'triple-double' učinka ostao Ben Simmons sa 14 poena, 11 skokova i devet asistencija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije