Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMINA FINALA EL

Prva utakmica se ipak neće igrati u Zagrebu, Dinamo i Tottenham zamijenili domaćinstva!

Dinamo protiv Krasnodara igra za osminu finala Europa lige
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
27.02.2021.
u 20:15

Hrvatski i engleski klub morali su smisliti novi plan zbog epidemiološke situacije

Dinamo i Tottenham doznali su gdje će igrati svoje utakmice osmine finala Europske lige. Kako saznajemo, Uefa je odlučila da će ipak igrati u Londonu i Zagrebu, s tim da je okrenula domaćinstva.

Tako će Modri najprije biti gosti 11. ožujka u Londonu, a uzvrat će se 18. ožujka igrati u Maksimiru. Nagađalo se da će se ti susreti igrati na neutralnom terenu zbog propisa država oko epidemioloških mjera, međutim očito je Dinamo u suradnji s državnim organima dogovorio da Englezi imaju poseban ulaz na granici, da budu u posebnom hotelu i da zasebno treniraju.

Stoga je bilo samo nužno okrenuti domaćinstva, jer 18. ožujka, kada se uzvrat trebao igrati u Londonu, u isto vrijeme igra i Arsenal koji kao pobjednik FA kupa ima prednost. Stoga je Uefa odlučila okrenuti domaćinstva Tottenhama i Dinama.

I ispunila želju Joseu Mourinhu koji je rekao kako se nada da će se igrati u Zagrebu jer Dinamo ima dobar stadion. K tome, Dinamo je tako uštedio novac za put na neko neutralno odredište.  

Ključne riječi

Komentara 23

FR
freeshooter
20:50 27.02.2021.

Ovaj dinamo ima gard i stav, ovu ekipu ne impresionira nitko, Zoki je ugradio pobjednički mentalitet i ekipni duh, igru apsolutno kontroliranu u svakom segmentu, sve izbalansirano i posloženo, to znači da smo sada spremni i za najveće uspjehe, dečki su svjesni svoj snage i time željni uspjeha, istovremeno rasterećeni, zato vjerujem u velike rezultate ovo proljeće, a uz isto idu i velike utakmice, tottenham, sada ili u polufinalu, nijanse, no okolnosti govore bolje sada, jesu oni veliko ime, ali u ovom trenutku mi rastemo, oni padaju, i zato vjerujem i vidim taj prolaz, taj veliki iskorak, ova ekipa to može, ovaj trener zna...idemo dalje, do kraja...ale ale dinamo ale...

DU
Deleted user
02:36 28.02.2021.

Najpoštenije, kod jednih i drugih. Kakva glupa domaćinstva u drugoj državi. Sretno plavi.

DU
Deleted user
22:14 28.02.2021.

Meni ovo smrdi. Sjećam se utakmice Dinama protiv Arsenala, gdje su Ademiju dali da popije “vodu” iz njihove bočice, pa je ispalo da je pozitivan na doping. Kako su polomili Eduarda, to je isto njihovo namjerno maslo. Da se ne desi zaraza cijele momčadi sa virusom COVID-a po povratku iz Londona i pobjedu Tottenhama bez druge utakmice. Dečki, oprez, Englezići su sposobni za svakojake podlosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije