Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL

Prva pobjeda Celtica, Juranović nije zaigrao

Celtic v Ferencvarosi TC - UEFA Europa League - Celtic Park
Neil Hanna
19.10.2021.
u 20:29

Josip Juranović zbog ozljede nije nastupio za Celtic, dok je Marijan Čabraja utakmicu gledao s gostujuće klupe za pričuve

U susretu 3. kola G skupine Europske lige Celtic je pobijedio Ferencvaroš sa 2-0 ostvarivši prvu pobjedu u skupini, dok je mađarski sastav upisao i treći poraz.

Sve najzanimljivije se dogodilo u drugom poluvremenu.

Domaćin je poveo u 57. minuti golom Kyoga Furuhashija, a samo pet minuta kasnije Callum McGregor je imao sjajnu priliku iz jedanaesterca povećati prednost škotskog sastava. Kazneni udarac je skrivio Henry Wingo oborivši Adama Montgomeryja. Međutim, Denes Dibusz je obranio McGregorov udarac s bijele točke.

Ipak, Celtic je u 81. minuti golom Davida Turnbulla razriješio dvojbe oko pitanja pobjednika.

Josip Juranović zbog ozljede nije nastupio za Celtic, dok je Marijan Čabraja utakmicu gledao s gostujuće klupe za pričuve.

U drugom susretu iz ove skupine u četvrtak se sastaju Real Betis i Bayer Leverkusen.

Na ljestvici vode Bayer i Betis sa po šest bodova, Celtic ima tri boda, a Ferencvaroš je posljednji bez bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije