Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj u četvrtfinalu

Prva igračica svijeta ipak prevelika prepreka za Petru

'Petra Martic of Croatia serves against Jelena Jankovic of Serbia during their semi-final singles match at the BMW Malaysian Open women\'s tennis tournament in Kuala Lumpur on March 4, 2012.  Martic w
'MOHD RASFAN'
12.10.2012.
u 17:52

Martić je ispala na WTA turniru u Linzu porazom od Bjeloruskinje Viktorije Azarjenke 2:6, 2:6

Nakon Marina Čilića, četvrtfinalni dvoboj bio je oproštajni i za Petru Martić. Splićanka je ispala s WTA turnira u Linzu porazom od Bjeloruskinje Viktorije Azarjenko 2:6, 2:6. Protiv prve igračice svijeta naša se tenisačica držala sat i 20 minuta igre, a iako je imala više as servisa (5-2) te manje dvostrukih pogrešaka (2-3), skupo ju je stajao loš prvi servis koji je ubacila samo 49 posto, za razliku od Azarjenke, čiji je bio na visokih 69 posto.

Ne može Petra reći da nije imala baš nikakve šanse protiv ponajbolje tenisačice svijeta, stvorila si je čak pet prilika za oduzimanje servisa, ali je iskoristila samo jednu, dok je Bjeloruskinja pet puta (iz sedam pokušaja) radila break na servis Petre Martić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije