Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuriozitet

Prva europska kruna i Barce i Uniteda bila je na Wembleyu

'This picture can only be used within the context of an editorial feature. Manchester United\'s midfielder David Beckham holds the winner\'s cup, after his side defeated Bayern Munich in their Champio
'Phil NoblePress Association/Pixs'
27.05.2011.
u 19:51

Subotnji, 56. finale najboljih europskih momčadi, šesti put igrat će se na Wembleyu. prvi put na obnovljenom

Zadnji je put Wembley bio domaćin 1992. godine, kad je Barcelona svladala Sampdoriju s 1:0 pogotkom Ronalda Koemana u produžetku.

Bio je to prvi Barcin naslov europskog prvaka (u zadnjoj sezoni Kupa prvaka, sljedeće je sezone počela Liga prvaka!), a Manchester United se prvi put na europski krov uspeo također na Wembleyu, 1968. godine, svladavši u finalu Benficu s 4:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije