Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema namjeru stati

Prsata plavuša otkrila tko je s njom flertao nakon što se javno razgolitila

Kinsey Wolanski
Foto: Press Association/Pixsell/instagram.com/kinsey_sue
1/12
09.06.2019.
u 19:17

Wolanski nije precizirala gdje se i kada namjerava ponovo pojaviti kao streakerica, ali je naglasila da je njezin motiv novac i da ga želi toliko zaraditi da se može umiroviti do 30. rođendana

Kinsey Wolanski, 22-godišnja Amerikanka koja se proslavila tako što je 1. lipnja u Madridu prekinula finalni ogled Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama, obećala je da ćemo je u golišavim izdanjima gledati i ubuduće.

Wolanski nije precizirala gdje se i kada namjerava ponovo pojaviti kao streakerica, ali je naglasila da je njezin motiv novac i da ga želi toliko zaraditi da se može umiroviti do 30. rođendana.

Kinsey Wolanski
1/13

Stručnjaci procjenjuju da joj je njezina jurnjava travnjakom stadiona Wanda Metropolitano na račun donijela više od četiri milijuna eura, ali čak i da je taj iznos prenapuhan, nije daleko od istine budući da je na Instagramu u desetak dana stekla čak dva i pol milijuna novih pratitelja!

– Da, nastavit ću to činiti kako bi moj profil bio još popularniji – navela je u razgovoru za britanski tabloid The Sun, pa novinaru otkrila i da se našla na meti igrača Liverpoola:

– Neću o imenima, ali dvojica igrača Redsa poslali su mi poruke u kojima je bilo flerta. Iskreno? Nisam imala pojma tko su ti dečki dok im nisam pogledala profile. U svakom slučaju, odgovore nisu dočekali jer već imam dečka – kazala je. 

Podsjetimo, njezin dragi je Vitalij Zdoroveckij, mladić koji se svojedobno proslavio na YouTubeu raznim podvalama, a koji danas vodi stranicu sadržaja za odraslu publiku. 

Upravo je on i nagovorio Wolanski da utrči na travnjak u kupaćem kostimu na kojemu je stajala reklama za spomenutu stranicu.

Wolanski je u pritvoru provela pet sati, a zbog svoje je nepodopštine kažnjena s 15 tisuća eura.

Ključne riječi

Komentara 31

PI
PIot
23:34 09.06.2019.

Zanimljivo je usporediti fotografije na njezinom instagramu i ove sa stadiona. Na instagramu je bar za 10 kg vitkija. Inače, ženska je degutantna i fizički i karakterno...

Avatar antimaterija
antimaterija
20:19 09.06.2019.

Imate li vi namjeru stati davati takvim plitkim i nebitnim pojavama kao što je ona medijski prostor?

PR
prajdali100
20:32 09.06.2019.

Komu je ova više bitna.!? Sad su joj 22 i vidite li kako izgleda? U 44 neće ličiti ni na što.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije