Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMISIJA VEČERNJI TV-a

'Prozivati Čilića zbog poraza je apsurd'

Davis kup Zadar
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/7
17.09.2018.
u 14:31

– Ovo je fantastičan uspjeh, drugi put u tri godine izborili smo finale. Borna je pokazao opet jaku psihu, ovo je treći put da je donio pobjedu.

Hrvatska je drugi put u tri godine izborila finale Davis kupa, gdje nas od 23. do 25. studenoga čeka Francuska.

O uspjehu hrvatskih tenisača pričali su urednici Večernjeg lista Igor Flak i Karlo Ledinski.

– Ovo je fantastičan uspjeh, drugi put u tri godine izborili smo finale. Borna je pokazao opet jaku psihu, ovo je treći put da je donio pobjedu.. Mnogi igrači raspali bi se nakon onoga što je izgubio u trećem setu – rekao je Ledinski.

Ledinski se osvrnuo i na Marina Čilića.

– Malo me smeta što je bilo negativnih komentara o Čiliću, to je apsurd. Nema ga smisla prozivati zbog poraza.

Ledinski je otkrio i što Čiliću treba da bude prvi tenisač svijeta i kako vidi naše šanse u finalu Davis kupa protiv Francuske, a o tome više pogledajte u videu. 

>> Pogledajte i kako su tenisači zapjevali nakon pobjede

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
15:38 17.09.2018.

Pa nisam bas mazohista da gledam sto ova vaša dva bolesnika imaju reci o tenisu a ni bilo čemu drugom. Udrenici mogu biti jedino u vrcernjaku zato vas tako i @cijenimo”

NO
Nordovest
15:34 17.09.2018.

Interesantno kako bi svi krivili Čilića ( da se razmemo nije meni baš nešto simpatičan ali još uvijek je najbolji hrvatski igrač) a nikome ne pada na pamet da krivi one koji skoro dvije godine šire histeriju oko Pavića. Po napisima "novinara", taj je u najmanju ruku izmislio tenis a "neće" igrati za reprezentaciju dok se ne promijeni vodstvo u HTS-u, itd itd. I nakon dvije godine enormnih pritisaka u što se upleo "splitski klub olimpijaca", HOO, sportski forumi zbog tog "sukoba"(?), taj nedokazani tenisač je zaigrao u reprezentaciji i izgubio. Nakon devet uzastopnih pobjeda u igri parova u Davis cupu, mi smo izgubili jer je došao splitski ljubimac, poluigrač Mate Pavić. I sad netko ima obraza spominjati Čilića, ( pa jasno "držte lopova" dok kradem). Da je u parovima igrao Čilić umjesto Pavića mi bi dobili SAD glatko sa 3:0, no "politika" i pučističko novo vodstvo HTS-a reklo je Pavić. I sve skupa bi to uz sve muke i prošlo, ali bojim se da za Francusku više nemamo reprezentaciju, jer atmosfera je otišla u - politiku.

DU
Deleted user
14:40 17.09.2018.

naravno da ga ne treba prozivati nego jednostavno od njega ne treba nista ocekivati......covjek oscilira da je to katastrofa i to polako svi znamo zato, kao sto sam rekao, veselimo se kad pobijedi ali ne ocekujmo nista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije