Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Orlovi otjerali vatrene

Provokacije iz Srbije: 'SP još nije počeo, a već smo pobijedili Hrvatsku'

Srbija
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
20.12.2017.
u 12:39

Odlukom rukovodstva FSS-a da se za bazu tijekom Svjetskog prvenstva izabere gradić Svetlogorsk nanijet je poraz našim susjedima s obzirom na to da su i oni imali iste aspiracije, piše Alo.

Hrvatski nogometni savez prije nekoliko dana objavio je kako je odabrao kamp u kojem će reprezentacija boraviti tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. Resort "Šumska rapsodija" nalazi se u mjestu Iličevo u Zelenogorsku, 60-ak kilometara od Sankt Peterburga. Resort s četiri zvjezdice nalazi se u vrlo mirnom kraju, smješten između šume i jezera, pa nudi idilično prirodno okruženje za boravak reprezentacije.

No, prema navodima srbijanskih medija, Iličevo nije bilo prvi odabir HNS-a već Royal Falke Resort u Svetlogorsku pokraj Kalinjingrada.

"Srbija je pobijedila Hrvatsku! Odlukom rukovodstva FSS-a da se za bazu tijekom Svjetskog prvenstva izabere gradić Svetlogorsk nanijet je poraz našim susjedima s obzirom na to da su i oni imali iste aspiracije", piše tabloid Alo i dodaje:

"I Hrvati su željeli biti u tom mirnom gradu, koji svi smatraju draguljem Baltičkog mora, a koji je smješten uz borovu šumu. Željeli su biti u hotelu u kojem će biti orlovi. Smatrali su da je to idealno zbog toga što je teren za treninge udaljen 800 metara. I ostali su kratkih rukava."

Srbija
1/25

S druge strane, izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović zadovoljan je odabirom kampa u Iličevu.

"Možemo biti iznimno zadovoljni raspletom situacije oko kampa jer, iako smo među posljednjima izborili plasman, imamo jedan od boljih kampova u Rusiji. Znamo da su neke vrlo jake reprezentacije također ciljale na ovaj hotel, ali smo u toj Fifinoj proceduri oko rezervacija kampova bili brzi i spretni. Rusija nema toliko vrhunskih kampova, a ovdje smo pronašli hotel koji nudi vrlo mirno okruženje i jako dobre uvjete za boravak reprezentacije", kazao je Vrbanović i dodao: "Pozitivno je i što će u glavnoj zgradi boraviti samo naša reprezentacija, što znači da će igrači imati potpuni mir. Izuzetno važan faktor bio je trening-centar koji je izvrstan, pa će naša reprezentacija imati odlične uvjete za rad."

S procedurom odabira kampa bio je upoznat i izbornik Zlatko Dalić.

"Imam potpuno povjerenje u Damira Vrbanovića i timsku menadžericu reprezentacije Ivu Olivari koji već imaju mnogo iskustva u traženju odgovarajućeg kampa. Oni su obišli kampove u Rusiji te mi prenijeli svoje dojmove. Vjerujem da ćemo imati odlične uvjete za boravak tijekom Svjetskog prvenstva. Također, raduje me što je trening-centar već u završnoj fazi radova i što će biti na visokoj razini, a FIFA i HNS pobrinut će se da domaćini osiguraju da travnjak bude u savršenom stanju prije početka Svjetskog prvenstva", kazao je Dalić.

Komentara 26

DU
Deleted user
14:16 20.12.2017.

Ako tko provocira to je VL. Ajde ostavite se vise srba. Bilo ih je dovoljno za 100 godina.

SN
Samo naprijed
14:38 20.12.2017.

Smiješna je postala velosrpska propaganda. Neka malo pogledaju ljestvicu svjetskih reprezentacija. Moraju se nekako utješiti.

Avatar rubinet
rubinet
15:56 20.12.2017.

nastavlja se predblagdanska akcija Večernjaka: "svakodnevno dovedimo parče pašaluka u tihi hrvatski dom"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije