Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči borbe

Provocirao Miočića oko vatrenih, Stipe mu sjajno odgovorio!

Miočić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
07.07.2018.
u 10:28

Hrvatski borac gledao je utakmice i komentirao na društvenim mrežama.

Stipe Miočić veliki je zaljubljenik u nogomet pa ni u tijeku najžešćih priprema za borbu protiv Cormiera nije propustio gledati vatrene na SP-u u Rusiji.

Hrvatski borac gledao je utakmice i komentirao na društvenim mrežama.

- Zamalo sam otkazao subotnju borbu jer sam skoro dobio srčani udar. Bilo je jako blizu, strahovito sam bio nervozan. Sretan sam što idemo dalje, rekao je nakon utakmice Hrvatske i Danske.

>>Pogledajte najavu meča Miočić - Cormier

Zbog toga ga i u emisijama u kojima gostuje ispituju o nogometu, a na zanimljiv način emisiju je započeo Michael Bisping, bivši engleski MMA borac.

- Stipe, ako Hrvatska i Engleska pobijede u narednim utakmicama, koliko ćeš biti razočaran kad Hrvatska izgubi od Engleske?, uputio je provokaciju Bisping, a Miočić se brzo snašao.

- Ne brini, poslat ću ti cvijeće jer znam da ćeš ti biti tužan nakon što vas uništimo, rekao je Stipe.

Inače, u jednoj drugoj emisiji također je pričao o nogometu, a na pitanje tko će biti prvak svijeta, odgovorio je:

- Naravno, moja Hrvatska!

>> Pozivamo vas da nam pošaljete svoje navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net

Miočić
1/5
Ključne riječi

Komentara 24

MO
mobitel20
10:59 07.07.2018.

Stipe, svaka cast ! I Ti na taj nacin dodatno promoviras Hrvatsku i Hrvate, uz sve one nevjerojatne uspjehe koje ostvarujes u svom sportu. Hvala Ti sto si, kako si rekao u kameru u ringu, i Hrvatskoj donio naslov najjacegg i najsposobnijeg borca na svijetu ! Uz Tebe smo rano ujutro ! Malo cemo biti polupijani ali vazno je da Ti ostanes trijezan! And stillll...!

DI
Diesel
11:10 07.07.2018.

Kralj Stipe

DU
Deleted user
11:08 07.07.2018.

Velika je stvat imat takvog borca jedinog na svijetu koji je obranio 3x titulu. Niakon neuspjelog pokušaja s žutim kupaćim gaćicama koji je i prije borbe proglašavan pobjednikom jedino što im je preostalo je da zakažu susret dviju različitih kategorijaja . Stipe riješi to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije