Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba godine

Provjerite kako UFC borci predviđaju i analiziraju meč Miočić vs. Cormier

Stipe Miočić i Daniel Cormier
Foto: Fightsite.hr
28.06.2018.
u 12:53

Većina ipak tipuje na američko-hrvatskog teškaša, iako ima i onih koji vjeruju u slavlje Cormiera.

Samo nas deset dana dijeli do najvećeg UFC meča u 2018. godini – onog između Stipe Miočića i Daniela Cormiera u glavnoj borbi UFC-a 226 u Las Vegasu. Dvojac će odmjeriti snage u teškoj kategoriji gdje DC do sada nikada nije izgubio u čitavoj karijeri, a ulog meča će biti Miočićev pojas UFC prvaka, piše Fight Site.

Kako drugi UFC borci gledaju na ovaj sjajan “matchup” i kako ga predviđaju?

Vrlo zanimljiv video koji je objavio YouTube kanal “MMACrazyTv” nam donosi bogatu kompilaciju analiza i predikcija petnaestak UFC boraca na temu meča “Miočić vs. Cormier”. Među anketiranim borcima su i Stephen Thompson, Fabricio Werdum, Stephen Thompson, Mad Burnell, Alexander Volkov, Jimi Manuwa, Michael Chiesa, Jan Blachowicz, Jason Knight, Aljamain Sterling…

Većina ipak tipuje na američko-hrvatskog teškaša, iako ima i onih koji vjeruju u slavlje Cormiera. Kao Miočićevu najveću prednost ističe se njegova veličina, sjajne udaračke tehnike i snaga udarca koju posjeduje.

Cormieru prednost uglavnom daju u hrvačkom segmentu.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
08:13 06.07.2018.

Cormier se srušio sam od sebe na konferenciji za novinare!? Što će tek biti kad ga Mirko kresne...???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije