Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA VATRENIMA

Protivnik Hrvatske: Ne šalim se, Japan može biti prvak svijeta

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Japan v Spain
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/3
03.12.2022.
u 20:56

- To svima govorim od početka, prije nego li je Svjetsko prvenstvo počelo. Ne znam misli li netko da se šalim, ali ne, ja u to uistinu vjerujem - izjavio je Ritsu Doan.

Japanska nogometna reprezentacija iznad svih očekivanja uspješno je premostila grupnu fazu natjecanja na Svjetskom prvenstvu. U skupini sa Španjolskom i Njemačkom, Azijci su završili na prvom mjestu, a Elf se kao trećeplasirani već vratio kući iz Katara. No, pravi izazov tek im slijedi: Hrvatska, u osmini finala Mundijala. 

>> 'Dalić je plakao kad je vidio sliku, pogledajte ovu naslovnicu, to je slika Hrvatske!'

Ali, sami Japanci očito su se napunili samopouzdanjem.

- Tko god me pita ja mu odgovaram da Japan može biti prvak svijeta i pritom se ni malo ne šalim - izjavio je krilni napadač Ritsu Doan.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Japan v Costa Rica - Ahmad Bin Ali Stadium, Al Rayyan, Qatar - November 27, 2022 Japan's Ritsu Doan after he was substituted REUTERS/Issei Kato Photo: ISSEI KATO/REUTERS
Foto: ISSEI KATO/REUTERS

Zabio je i Furiji i Nijemcima, a obje utakmice dobili su s 2:1

- Prošli smo skupinu kao pobjednici zato jer smo svi vjerovali u to. Isto tako, ja od početka vjerujem da možemo biti svjetski prvaci. To svima govorim od početka, prije nego li je Svjetsko prvenstvo počelo. Ne znam misli li netko da se šalim, ali ne, ja u to uistinu vjerujem. Svi su suparnici na ovom svjetskom prvenstvu kvalitetni i jaki, ali upravo takva smo i mi momčad. Možemo igrati sa svima - zaključio je. 

Doan (24) je član Freiburga, a karijeru je započeo u klubu Gamba Osaka, da bi preko Nizozemske i PSV-a dogurao do Bundeslige. Transfermarkt ga cijeni na 12 milijuna eura

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 8

VA
Varosanin
22:08 03.12.2022.

Ma naravno moze.to biti Ako je mogla Grcka biti prvak EP 2004 onda je sve moguce. Ipak mislim je realnije da mi budemo svjetski prvaci.

AN
antepravda
09:42 04.12.2022.

Sa kim budući svetski prvaci srbi igraju.Ha ha ha nemogu ih naći nikako na spisku.Dali netko zna u čemu je problem ili je neka belosvetska zavera.

Avatar kreky_87
kreky_87
00:49 04.12.2022.

Papir svašta trpi…..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije