Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEŠĆUTNA AMERIKANKA

Protivnica Ivane Habazin komentirala incident, nevjerojatno što žena govori!

tučnjava
Foto: Printscreen
1/3
05.10.2019.
u 08:44

- Sigurna sam da ima drugog trenera s kojim može ući u ring. Ništa joj se nije dogodilo. Nažalost, nešto se dogodilo njenom treneru, ali ništa njoj - rekla je Shields

Claressa Shields, protivnica Ivane Habazin, dala je poprilično nevjerojatno i bešćutno objašnjenje  nakon svega što se dogodilo uoči vaganja (opširnije OVDJE). Amerikanka koju zovu i T-Rex poručuje: neka si Ivana nađe drugog trenera i dođe na borbu.

- Sigurna sam da ima drugog trenera s kojim može ući u ring. Ništa joj se nije dogodilo. Nažalost, nešto se dogodilo njenom treneru, ali ništa njoj - rekla je Shields kojoj smetaju pravila.

- Pravila su nevjerojatna, sada ne mora ići na vaganje.

Zatim je nastavila.

- Žao mi je zbog svega što se dogodilo, to je jako stresno. Njezin trener nije imao poštovanja, ali mu se ono nije smjelo dogoditi - rekla je Shields i dodala:

- Nikoga ne mogu kontrolirati osim sebe. Ja sam se samo pokupila i otišla u zahod.

Osvrnula se i na incident.

- Ne govorim ljudima iz svojeg tima da rade takva sranja. Najopakija osoba iz mog tima sam ja. I točka. Nadam se da je Ivana u dobrom stanju, a njenom treneru želim brz oporavak.

Na kraju je poručila Ivani:

- Nema isprika, neka dođe na borbu. Trebala bi biti ljutita zbog svega što se dogodilo i spremna za borbu.

Ključne riječi

Komentara 27

DD
dobar.d
11:43 05.10.2019.

Da ima imalo morala shvatila bi da je Ivana emocionalno previše potresena da bi normalno mogla odraditi meč, ali očito i u njenoj glavi ima previše onog istog što je njezinog brata natjeralo da počini zločin lomljenja vilice starijem čovjeku s leđa...Šta reć...

MA
maltez
11:38 05.10.2019.

Onaj tko ulazi "bijesan" u ring, od početka je u podređenom položaju.

Avatar izvidnik1
izvidnik1
11:58 05.10.2019.

Sad njoj i njenom bratu ne znači ništa parola "black lives matter" koji podržavaju. Tipična bezkarakterna ekipa. Volio bi da Ivana izađe u ring i pobjedi da joj obriše osmijeh sa lica ali neznam ima li šansu za to. Želim brz oporavak njenom treneru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije