Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARIO PROTIVNIKA

Protiv Soudanija ipak podnesena prijava, vjerojatno će propustiti derbi s Hajdukom!

Soudani
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
18.04.2017.
u 15:06

Sada je sve na disciplinskom sucu HNL-a Saši Pavličiću-Bekiću. On mora donijeti odluku, a po svemu sudeći će ga kazniti i Soudani će propustiti derbi.

Čini se da će napadač Dinama El Arabi Hilal Soudani ipak propustiti subotnji derbi s Hajdukom na Maksimiru! Naime, doznajemo da je protiv Alžirca u Pazinu podnesena prijava zbog udaranja na utakmici s Lokomotivom. 

Soudani je u petak udario Luku Capana, no sudac Tihomir Pejin igračima samo pokazao za znak "respect" na svom dresu. Soudani može biti naknadno kažnjen, a za to je potrebno da bilo koji član nogometne organizacije podnese prijavu. Upravo se to i dogodilo.

Sada je sve na disciplinskom sucu HNL-a Saši Pavličiću-Bekiću. On mora donijeti odluku, a po svemu sudeći će ga kazniti i Soudani će propustiti derbi.

Podsjetimo i da je sudački ekspert Mateo Beusan jučer rekao da je Pejin pogriješio i da je Soudani trebao dobiti izravni crveni karton zbog udaranja protivnika.

>> Beusan: Soudani je za udaranje morao dobiti crveni karton

Komentara 17

DU
Deleted user
15:39 18.04.2017.

A jel mogu ja prijaviti npr. Vešovića ? Što znači "član nogometne organizacije" ?

MI
Mimizo
16:08 18.04.2017.

zašto ne napišete tko je podnio prijavu zašto manipulirate sa narodom ma da sudani i neigra jajduku ne gine 5 komada

HO
Hotspot
15:24 18.04.2017.

jajdukovci padaju da niže ne mogu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije