Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luis van genijal
Povratak na članak

Protiv Meksika je uveo Huntelaara u 76., a protiv Kostarike Krula u 120.

– Ne sjećam se da sam ikada vidio nešto slično. Za izmjenu vratara uoči izvođenja 11-eraca potrebna vam je silna hrabrost, tim potezom šaljete poruku prvome vrataru da ne vjerujete u njega i sve se moglo okrenuti protiv Van Gaala

Komentari 4

KC
kreso.cabraja
10:09 07.07.2014.

Eh StO mi ne nadosmo takvog jednog trenera .bili bi svaki put u polufinalu .

VL
AG
Agricola
15:40 07.07.2014.

Imam dvije zamjerke na ovaj članak ako smijem. Prva zamjerka je ta što sam u tiskanom izdanju na margini teksta vidio izjavu Olivera Kahna koje nema u tekstu. Druga stvar je ta što je novinar mogao obraditi neki primjer izz našeg okruženja, jer ja sam uvjeren da je ovakav potez prvi povukao upravo Joško Skoblar 1987. godine kad je vodio Hajduk u polufinalu tadašnjeg kupa protiv Crvene Zvezde. Tad je vratar Hajduka bio Pralija koji je bio solidan vratar u najboljoj formi od svih vratara Hajduka, ali jedanaesterac nije mogao obraniti taman da mu kažeš u koju češ mu stranu pucati. Tad je Skoblar uveo Varvodića, a istu stvar je napravio u finalu kupa protiv Rijeke što mu je na kraju donijelo trofej.

VL
TO
tomzag
15:13 07.07.2014.

Van Gaal je legenda, a ne Vaha. To ja govorim.

VL
NL
nlevar66
17:30 07.07.2014.

sad je genije,a pred nekolikos te velicali diletata kovaca kod koga van gaal mor aus kolu,koju skolu,osnovnu koju ima kovac ili salzburgb,pa covjek je vodio barcelonu i bayern itd i u rangu je top 10 najboljih

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.