Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAVALA S MNOGIMA
Povratak na članak

Prostitutka uništila život slavnom nogometašu, a sada je iznenadila priznanjem

– Žao mi je Coleen, nije to zaslužila. Nekoć sam mislila kako je sama kriva ako želi ostati s Wayneom nakon svih njegovih skandala, no sada sam zrelija i doživljavam je kao majku koja svoju obitelj želi zadržati na okupu – kazala je Helen.

Komentari 5

DU
Deleted user
13:58 29.07.2019.

Kurva ostaje kurva ne samo seksualno nego i moralno. To sto je napravila Waynu i njegovoj obitelji, posluzilo joj je za njezinu privatnu promociju.

VL
JE
Jednakost
12:20 04.08.2019.

Uvesti porez na vulgarizam

VL
DU
Deleted user
22:27 29.07.2019.

i mene bi uništila.... umro bih od gladi i žeđi, ali me ne bi tako lako skinul... pardon.. odvojili od nje... ali naravno, nije za ženiti.. 😁

VL
PU
puntar13
15:59 29.07.2019.

Ta ju zna pametno iskoristiti, a na kraju će se prodati pod nevinu nekom starčeku sa lovom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.