Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILIJUNAŠ ŠKRTAC

Prostitutka optužila nogometnu zvijezdu: Seksali smo se, a nije mi platio!

Foto: Instagram
1/2
16.08.2017.
u 11:51

Nogometaš tjedno zarađuje 180.000 dolara, no težak je na novčaniku

Raheem Sterling proveo je noć u sobi hotela u L.A.-u u društvu prostitutke. I pritom joj ostao dužan. Eskort-djevojka, koja se oglašava kao dvojnica Kim Kardashian, svoje tvrdnje potkrijepila je online prepiskom s mladim nogometašem, a skandal je otkrila nakon što joj je Sterling platio samo polovicu dogovorenog iznosa.

– On je milijunaš, ali je škrtac. I ne zna se ophoditi prema ženama – otkrila je za britanske tabloide.

Diskrecije je nestalo onoga trenutka kada je shvatila da neće primiti unaprijed dogovoreni iznos. Nogometaš joj je, naime, u omotnici na recepciji hotela u kojem je momčad Cityja boravila ostavio 2000 umjesto 4000 dolara. Ugled, status kod Pepa Guardiole, a naposljetku i brak odlučio je žrtvovati za 2000 dolara (iako tjedno zarađuje 180.000) koje, unatoč traženju djevojke, nije želio dati. Ona mu se osvetila izlaskom u medije.

Sterlingu, za čiji je transfer Manchester City prije dva ljeta Liverpoolu isplatio 62,5 milijuna eura, ovo nije prvi seks-skandal. Prije godinu i pol dana tabloidi su otkrili da je noći provodio u hotelskoj sobi u društvu Playboyeve zečice Tabby Brown (na slici), i to u vrijeme kada se s tada trudnom nevjenčanom suprugom selio u novi dom. Paige mu je tada oprostila, no hoće li opet, pogotovo zato što ga je kod kuće čekala sa šestomjesečnim djetetom?

Komentara 28

M3
Miške 3
13:10 16.08.2017.

Kažu da u tom zanatu je obavezno plaćanje avansno, prije učinjene usluge. Sama si je kriva.

JO
josipsigur3
13:04 16.08.2017.

Možda nije odrađeno prema dogovoru?

Avatar comparator
comparator
12:34 16.08.2017.

Na što točno pjesnik misli ,što nije platio ili što je prevario partnericu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije