Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KUĆNO LIJEČENJE

Prosinečki se dobro oporavlja, iz bolnice izlazi do kraja tjedna

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
27.11.2018.
u 17:03

Prosinečki je prošlog tjedna podvrgnut operaciji tankog crijeva na Klinici za abdominalnu kirurgiju Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu

Proslavljeni hrvatski nogometaš i izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki dobro se oporavlja nakon operativnog zahvata i pušten je s odjela intenzivne skrbi sarajevskog Kliničkog centra, objavili su u utorak lokalni mediji.

Portal sport.ba prenio je kako su liječnici vrlo optimistični te misle da bi njegov tretman u Kliničkom centru (KCUS) mogao biti okončan već do petka, a nakon toga bi nastavio kućno liječenje.

Prosinečki je prošlog tjedna podvrgnut operaciji tankog crijeva na Klinici za abdominalnu kirurgiju Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu, gdje je primljen 22. studenog nakon što mu je pozlilo, uz jake bolove u predjelu abdomena.

- Prosinečki je danas uspješno operiran. Riječ je o problemu sa diverticulumom tankog crijeva, dobro je podnio operaciju i njegovo stanje je stabilno. Trenutno je na odjeljenju Intenzivne skrbi gdje će ostati nekoliko dana - naveo je prošlog petka u kratkom priopćenju Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

>> Pogledajte i predstavljanje novog trenera Hajduka

Ključne riječi

Komentara 2

IL
ilijan
18:57 27.11.2018.

Robi drži se, brz oporavak želim ti

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
19:24 27.11.2018.

Bravo Hrvatska Legendo!!!! Sve Najbolje Rolleru !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije