Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO 2020.

Prosinečki s BiH vodio 2:0, na kraju jedva do boda s Grcima

Robert Prosinečki
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/5
Autori: Karlo Ledinski, Hina
26.03.2019.
u 23:16

Ako je Prosinečki očajan, kako je tek švicarskom izborniku Petkoviću, čija je reprezentacija do 84. minute kod kuće vodila 3:0 protiv Danske, a na kraju je završilo 3:3. Mario Gavranović svih je 90 minuta ostao na klupi Švicarske

Robert Prosinečki skakao je od sreće u 15. minuti utakmice protiv Grčke, jer njegova je momčad u tim trenucima golovima Višće (10.) i Pjanića (15.) povela 2:0. Tko bi rekao u tim trenucima da će se BiH na kraju spašavati od poraza sve do posljednjih sekundi utakmice.

Grci su prvo u 64. smanjili na 2:1 golom Fortounisa iz 11-erca, a onda je samo minutu kasnije BiH ostala bez igrača zbog isključenja Pjanića (direktan crveni zbog neopreznog starta džonom).

Kolovos je u 85. izjednačio na 2:2, a igrači BiH uz puno muke ipak su uspjeli sačuvati barem jedan bod. Dinamovac Amer Gojak ušao je u igru u 90. minuti umjesto Džeke. U istoj skupini J Italija je sa 6:0 pregazila Lihtenštajn, te je sa 6 bodova vodeća u skupini, dok BiH i Grčka s četiri boda dijele drugo mjesto.

Ako je Prosinečki očajan, kako je tek švicarskom izborniku Petkoviću, čija je reprezentacija do 84. minute kod kuće vodila 3:0 protiv Danske, a na kraju je završilo 3:3. Mario Gavranović svih je 90 minuta ostao na klupi Švicarske.

>>> Pogledajte vrijednost hrvatske nogometne reprezentacije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije