Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivan poraz

Prosinečki razočaran: Jedno od lošijih izdanja otkad sam izbornik

Robert Prosinečki
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/6
10.06.2019.
u 12:28

Vatreni su trenutačno drugi na tablici s istim brojem bodova kao i Mađarska. Jer svladali su Wales 2:1, dok je Mađarska pobijedila Azerbajdžan (3:1) hrvatskog nogometnog stručnjaka Nikolu Jurčevića

Kvalifikacijska skupina E za europsko nogometno prvenstvo 2020. u kojoj je i Hrvatska, dobro se raspliće.

Vatreni su trenutačno drugi na tablici s istim brojem bodova kao i Mađarska. Jer svladali su Wales 2:1, dok je Mađarska pobijedila Azerbajdžan (3:1) hrvatskog nogometnog stručnjaka Nikolu Jurčevića.

>> Pogledajte gareiju s utakmice Hrvatska - Wales

Robert Prosinečki
1/15

Težak poraz doživio je još jedan hrvatski trener. Naime, Robert Prosinečki upisao je svoj prvi poraz otkad je na klupi Bosne i Hercegovine.

Neočekivano je izgubio u Tampereu kod Finske s 0:2. BiH je svladao veteran Teemu Pukki s dva pogotka (56, 68). Cijeli rasplet razljutio je Prosinečkog koji nikako nije mogao biti zadovoljan:

Hladan tuš za BiH

– Ovo je jedno od lošijih izdanja otkako sam ovdje. Nadigrali su nas u svim aspektima, možda smo imali jednu šansu i možda bi bilo drukčije da smo poveli. Finci su bili bolji i zasluženo su pobijedili. Više su željeli i moram vidjeti zbog čega je to tako – prenosi njegove izjave portal SportSport.ba.

Bio je to hladan tuš za reprezentaciju BiH koja priliku da popravi dojam ima u utorak (20.45 sati) kada igra protiv Italije.

No, nama je ionako bitnija skupina E, a i hrvatska reprezentacija ima i svojih problema kao što su izostanci nekih od ključnih igrača, umori, ozlijede...

Iako je stanje na tablici sada dobro, stanje se može promijeniti već u utorak kada se (18 sati) sastaju Azerbajdžan i Slovačka.

>> Pogledajte što su rekli hrvatski navijači nakon utakmice s Velšanima

A baš Slovaci za nama kaskaju samo tri boda. Azerbajdžan bi im trebao biti lak plijen. Iako otkad su pod Jurčevićevim vodstvom grizu jače. Sjetimo se samo kako su igrali protiv Hrvatske u prvoj utakmici kvalifikacija.

Mađari se mogu odmaknuti

– Naši su igrači aktivni u kvalitetnim ligama. Kada je potrebno, oni mogu dati smjer utakmici i potpuno je kontrolirati. Azerbajdžan je jedan od protivnika koje bismo trebali pobijediti – rekao je bivši slovački reprezentativac Tibor Jančula koji je tako i najavio predstojeću utakmicu.

Isti dan (20.45 sati) sastaju se još dvije reprezentacije iz naše skupine – Mađarska i Wales.

S obzirom na to kako je Gareth Bale napadao gol Dominika Livakovića, vjerojatno će sličnim pristupom krenuti i na Mađarsku. Nemaju što izgubiti, a pobjeda im je imperativ ako žele opstati u igri za Euro.

Komentara 1

NI
NikoCro
12:58 10.06.2019.

Jos je dug put do kraja kvalifikacija ima jos vremena, dobro je da sada ne igramo jer su svi igraci premoreni od ovako dugackih sezona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije