Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako ovo odbiti?

Prosinečki pred poslom života: Zavrtjet će vam se kada čujete koliko mu nude

Robert Prosinečki
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
14.12.2020.
u 10:26

Mediji u Emiratima pišu da će novi izbornik biti izabran u iduća tri dana

Ponajbolji hrvatski nogometaš svih vremena Robert Prosinečki kandidat je za mjesto novoga izbornika reprezentacije Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Birajući nasljednika Kolumbijca Jorgea Luisa Pinta, koji je na klupi bio nekoliko mjeseci, tamošnji je savez isprva želio Zorana Mamića, no budući da je on odbio ponudu jer s Dinamom ima velike ambicije u Europi, Prosinečki je došao u prvi plan.

Prema pisanju bh. medija, uvjeti koji su bili ponuđeni Mamiću isti su i za Prosinečkog. Bivši izbornik Bosne i Hercegovine, prihvati li ponudu, zarađivat će tri milijuna dolara godišnje. Mediji u Emiratima pišu da će novi izbornik biti izabran u iduća tri dana.

 

Komentara 6

OM
omer
16:46 19.12.2020.

Tri milijun dolara godišne, pa kakva je to lova, sitniš ja mislo io bartem 25.milijuna dolara godišnje i onda bi to bilo ok.

NI
Nini istrijan
00:02 15.12.2020.

Nista od posla za Prosineckog izabrat ce holadjanina za izbornika!

Avatar Zrinski10
Zrinski10
20:08 20.12.2020.

Kakva mu korist kad će opt dobit nogu u roku 6 mjeseci. On samo dokazuje da veliki igrač ne mora automatski biti dobar trener.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije