Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi posao

Prosinečki o klupi Slovenije: Zašto ne!

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
11.10.2017.
u 09:40

Prosinečkog smo pronašli u Zagrebu, ručao je s prijateljima nakon što je iz Kaiserslauterna, gdje je vodio Azerbajdžan protiv Njemačke, došao kući

Slovenski mediji oko podneva servirali su vijest: Prosinečki na klupi nogometne reprezentacije Slovenije! Nakon što je Srečko Katanec dao ostavku nakon pretposljednje utakmice u kvalifikacijama za SP, a mediji odmah poželjeli Matjaža Keka na klupi Slovenije, čini se da čelnici saveza žele nešto drugo. Ili je to samo novinarska želja. Prosinečkog smo pronašli u Zagrebu, ručao je s prijateljima nakon što je iz Kaiserslauterna, gdje je vodio Azerbajdžan protiv Njemačke, došao kući.

– Sve je gotovo, malo odmora pa natrag u Baku – kazao je Prosinečki.

Ali ondje se kao izbornik ne vraćate?

– Još prije šest mjeseci moj je odlazak bio aktualan, nisam tada želio napustiti posao i sve ostaviti napola.

Robert Prosinečki
1/11

Jesu li vas zvali iz slovenskog saveza?

– Ne, nitko me nije zvao.

Slovenski mediji zavrtjeli su priču kao da je to posve izvjesno?

– Doista nisam ni s kim razgovarao.

Čini li vam se ta kombinacija zanimljivom?

– Nisam uopće o tome razmišljao. Ali, zašto ne – znakovito je odgovorio Prosinečki.

Azerbajdžan je arhivirao, iako kaže da mu je ondje bilo lijepo i da je trenerski napredovao. Znamo da želi raditi svakodnevno, klub je ipak prva opcija, no ako bi u Ljubljani uvjeti bili dobri, sigurno bi razmislio.

Prosinečki je igrao u Ljubljani, a kao trener vodio je Crvenu zvezdu, Kayserispor i reprezentaciju Azerbajdžana.

Komentara 8

Avatar mlijeko
mlijeko
10:27 11.10.2017.

A što novinari izmišljaju vijesti. Prije par dana to je bio Kek. 95 % svih vijesti su izmišljotine sa senzacionalističkim naslovima. . Bljuc...

Avatar Django
Django
09:57 11.10.2017.

Kako da ne, samo njega čekaju.

DU
Deleted user
11:36 11.10.2017.

Meni samo nije jasno po čemu je to Prosinečki drugačiji od Čačića, Dalića, Štimca i ostale ekipe... Čime se on to dokazao kad ga već svi toliko guraju u prvi plan i prizivaju njegov angažman za izbornika? Epizoda sa Bilićem je sve, ali i tada smo bolovali od iste boljke, a to je psihološka barikada u strenutku kad se igra na biti ili ne biti, odnosno eliminacijski susreti. Je li možda u pitanju ideološka obojanost odnosno što je dotični Jugoslaven?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije