Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIJEŠNA STRANA HOKEJA

Propao pokušaj imitiranja Ovečkina

Aleksandr Ovečkin
AFP
19.11.2009.
u 16:47

Proslava golova u hokeju, kao i u ostalim sportovima, evoluirala je tijekom godina. Od običnog podizanja ruke, do maštovite “petarde” koju je patentirao ponajbolji igrač današnjice Rus Aleksandr Ovečkin.

Riječ je o proslavi gola koja je pak proslavila Ovečkina, a koja je danas postala uobičajena u najjačoj hokejaškoj ligi svijeta NHL ligi. Igrač se u naletu adrenalina baci na pleksiglas s prednje strane donjim dijelom trbuha ili s bočne strane te se odbije natrag na led.

Sličnu proslavu pokušao je i 18-godišnji krilni igrač švedskog drugoligaša Leksanda Henrik Andersen u utorak nakon postizanja lijepoga prvog ovosezonskog gola u visokoj pobjedi protiv Björklovena (4-0), ali su se stvari pomalo izjalovile.

Pod težinom hokeješa pleksiglas je popustio, a igrač je završio preko ograde u akrobatskom letu. Srećom, Andersen se nije ozlijedio, ali je instantno postao zvijezda Youtubea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije