Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Dinamov strijelac ima poruku koja će odjeknuti!

Slavlje igrača Dinama
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
08.11.2018.
u 23:21

Naši reporteri su na Maksimiru pa uživo pratite slavlje i prve reakcije heroja Dinama.

Navijači Dinama 49 su godina čekali ovaj trenutak! Modri su svladali Spartak i nakon gotovo pola stoljeća izborili europsko proljeće. Naši reporteri su bili na Maksimiru gdje su uživo pratili slavlje i prve reakcije heroja Dinama. 

>> Pogledajte izjave igrača nakon utakmice

- S ovakvim navijačima idemo do kraja - bila je prva reakcija Dinamova strijelca Amera Gojaka.

- Ni sam ne znam kako sam taj gol zabio. Nekako sam loptu pogodio petom.

Kapetan Arijan Ademi je dodao:

- Proteklih godina imali smo jako puno pehova i sada smo konačno uspjeli protiv protivnika koji možda nije toliko atraktivan. No, ovo je nešto za što treniraš i živiš, najveća utakmica. 

Vratar Livaković pohvalio je navijače. 

- Stvorili su sjajnu atmosferu, hvala im. Žao mi je samo što dio gledatelja nije vidio utakmicu zbog magle. No, na kraju smo svi zajedno proslavili pobjedu.

Trener Nenad Bjelica s Dinamom je ostvario europsko proljeće nakon 48 godina.

- Nismo stavljali pritisak na igrače zbog toga. Nisam igračima stigao ništa reći, no sutra ću im reći da sam ponosan na njih. Iznenadili su me kad su me bacali nakon utakmice, to su sjajni dečki i s njima na kraj svijeta.

>> Pogledajte i najavu za 'Plavu devetku'

Komentara 16

Avatar Django
Django
23:48 08.11.2018.

Svladali, remizirali? A onaj drugi? Kolika mizerija mora biti onaj koji se boji komentara ispod svog članka? Uglavnom, u Večernjem je proglašena trodnevna žalost. Bljuv.

SO
SoloHan
00:42 09.11.2018.

Kad vidim ove naslove o porukama koje će odjeknuti, kurcu palcu koji će nas zaprepastiti, sere mi se, sve više Ličite na Kurir. Inače bravo za Dinamo, svaka čast momcima.

Avatar Toni Broo
Toni Broo
00:19 09.11.2018.

Dominacija, volim te Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije