Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTRADAO NA SKIJANJU

Progovorio čovjek koji redovito posjećuje Schumachera i otkrio nove informacije

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
02.11.2020.
u 10:18

– Redovito ga posjećujem i zajedno gledamo televiziju. On se nastavlja boriti, zajedno sa svojim obitelji i liječnicima – rekao je Todt

Predsjednik FIA-e Jean Todt (74) jedan je od rijetkih koji ima priliku redovito posjećivati Michaela Schumachera (51).

Bivši F1 prvak zadobio je teške ozljede glave još krajem 2013. kada je pao na skijanju. Informacije o njegovu stanju obitelj skriva od očiju javnosti i teško je znati u kakvom je stanju danas Schumacher. No, Todt je sada otkrio neke informacije.

– Redovito ga posjećujem i zajedno gledamo televiziju. On se nastavlja boriti, zajedno sa svojom obitelji i liječnicima – rekao je Todt u razgovoru za De Telegraaf, što su prenijeli brojni svjetski mediji.

Schumacherov sin Mick (21) ide očevim stopama i blizu je toga da postane vozač u formuli 1. Stoga je novinare zanimalo je li Michael svjestan uspjeha svoga sina.

– Ne želim govoriti o tome i ići u detalje jer je to privatna stvar. On je mlad i talentiran vozač sa slavnim prezimenom, ali imena ne voze automobile – rekao je Todt i dodao:

– Ako Mick debitira u formuli 1, neće odmah sjesti u pobjednički bolid. Trebat će mu vremena pa je još uvijek prerano govoriti o tome je li on talent kao što je bio njegov otac.

Ključne riječi

Komentara 8

SI
sisavac
11:58 02.11.2020.

radi schumija su se svake sezone mijenjala pravila, sam oda on ne bi bio toliko nadmoćniji drugima. danas se lewisu pušta sve, mercedesu, nema svake sezone drastičnih promjena, sve je light, mlačno, mlitavo. što sad ne mijenjate pravila ko prije? jedne sezone krilca ovako visoka, druge onako, jedne motor ovakav, druge onakav, uništili ste formulu do kraja, nikakve više vatre nema, ko da vlakom putujete, preticanja svake treće utrke. šteta michaela, on je živio formulu. svako malo neku vijest pustite, al mi znamo da je on.. biljka. tuga velika i prevelika. 7 godina.. 7 godina, ne 7 sati!

ŠE
Šemso
11:14 02.11.2020.

On je progovorio i šta smo mi saznali o schumievom stanju? Pljuc

WA
waltercronk
14:43 02.11.2020.

Po očekivanju, niti riječi novog..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije