Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA TO PRAVO

Progovorio čovjek koji je često kod Schumachera: Vrijeme je za to

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.07.2018.
u 16:29

- Mislim da je vrijeme da pustite Michaela da živi u miru. Ponavljam, vrijeme je da ga svi pustimo da živi svoj život u miru.

Predsjednik FIA-e Jean Todt jedan je od rijetkih koji ima priliku redovito posjećivati Michaela Schumachera, koji je više od četiri godine u induciranoj komi.

Bivši F1 prvak zadobio je teške ozljede glave još krajem 2013. kada je pao na skijanju u Meribelu. Informacije o njegovom stanju obitelj skriva od očiju javnosti i teško je znati u kakvom je stanju danas Schumacher.

O zdravstvenom stanju nije želio pričati ni Todt.

- Okružen je obitelji, svojim bližnjima. Osjećam se blagoslovljen što imam pravo često ga posjećivati, ali njegovo zdravlje je privatna stvar - rekao je Todt pa dodao:

- Mislim da je vrijeme da pustite Michaela da živi u miru. Ponavljam, vrijeme je da ga svi pustimo da živi svoj život u miru.

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar dras32
dras32
17:08 31.07.2018.

Baka mi je mjesec dana prije smrti a nakon mozdanog udara zivjela u vegetativnom stanju gdje nije znala ni tko je, ni gdje je niti je prepoznavala ista oko sebe tako da dobro znam o cemu pricam. Ako za to postoji mogucnost onda je jedino doslo vrijeme da ga njegova obitelj pusti da ode u miru umjesto sto mu eventualno produzavaju agoniju.

PR
prajdali100
18:02 31.07.2018.

Čovjek ima pravo na privatnost, ipak teško da se njegovo stanje može nazvati " život". Nažalost.

DU
Deleted user
17:44 31.07.2018.

To nije život, Kad bi mogao Michael bi vjerojatno isključio aparate na koje je prikopčan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije