Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA KRV

Proglasili su je najljepšom Bolivijkom, a ona se kune u hrvatski dres

Instagram
24.11.2020.
u 13:52

– Moja obitelj s mamine strane je iz Hrvatske. Pradjed Drago Drpić je emigrirao je iz Pučišća, mjesta na otoku Braču – pohvalila se nova Miss Bolivije.

– Ja sam Miss Bolivia Universe 2020. Jedva čekam posjetiti Hrvatsku budući da sam potomak Hrvata, a znam da mi ona može pružiti razne ljepote – najavila je Lenka Nemer Drpić, Bolivijka hrvatskih korijena, okrunjena titulom nove Miss Bolivije. 

Lenka je rođena 1997. u gradu La Paz, no podrijetlo joj je hrvatsko.

– Moja obitelj s mamine strane iz Hrvatske je. Pradjed Drago Drpić emigrirao je iz Pučišća, mjesta na otoku Braču – pohvalila se nova Miss Bolivije. 

Ova ljepotica studira međunarodne odnose, svira violinu i obožava pjevati, a osim španjolskog, govori i engleski i francuski jezik.

Iako je rođena i odrasla u Boliviji, na svoje korijene nije zaboravila pa tako i na društvenim mrežama ponosno ističe popularnu hrvatsku šahovnicu na odjeći.

– Ovo je trenutak koji mijenja moj život zauvijek. Hvala svima koji su me podržavali i pokazali mi da je ovo moguće. Hvala tebi, Bolivijo, što si mi omogućila da nosim tvoje ime na izboru za Miss Universe – rekla je Lenka. 

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
14:17 24.11.2020.

"osim španjolskog priča i engleski i francuski jezik."...ona govori te jezike,a priča priče....

Avatar Cokolinda
Cokolinda
21:24 24.11.2020.

I njoj dida zbegal za Juznu Ameriku 40ih? Lako je pogoditi ciji je ona potomak...

DM
drazen.muhvic
14:19 24.11.2020.

"...no podrijetlo joj je hrvatsko, dalmatinsko, točnije."??? WTF???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije