Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svestrana cura

Proglasili su je državnom misicom, pa ostali šokirani kada su doznali čime se bavi

Djuliana Butrakova
Foto: facebook.com/DJullyButrakowaa
1/3
10.11.2020.
u 10:42

Butrakova je diplomirala dizajn interijera u norveškom Hønefossu, a sada studira na Sveučilištu nacionalne i svjetske ekonomije u Sofiji

Djuliana Butrakova nije mogla na ljepši način proslaviti 22. rođendan. U subotu je okrunjena titulom Miss Bugarske, svoju će državu predstavljati na izboru za Miss svijeta, ali nije to podatak zbog kojeg je dobila prostor u našoj sportskoj rubrici.

Naime, tijekom izbora mnoge je gledatelje šokirao podatak da je prelijepa Djuliana zapravo nogometna sutkinja, i to nagrađivana!

Još lani je proglašena najboljom pomoćnom sutkinjom Regionalnog vijeća Bugarskog nogometnog saveza u Pazardžiku, no veliko je pitanje hoće li njezina karijera i dalje biti vezana uz najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Butrakova je diplomirala dizajn interijera u Hønefossu, sada studira na Sveučilištu nacionalne i svjetske ekonomije u Sofiji, a uza sve to su gledatelji mogli doznati i da govori tri svjetska jezika: engleski, francuski i norveški.

Bugarski su mediji primijetili i da je puna samopouzdanja, odnosno da je ljetos jednu od fotografija na svome profilu potpisala riječima:

"Blagoslovljena sam divnim osobinama, odličnom guzom i prekrasnim licem. Bilo bi nepošteno prema ostalim djevojkama da mi je Bog još dao i velike grudi."

Пазарджик е супер ЯK! #supercoolpz Web >>> www.supercoolpz.com Instagram >>> https://bit.ly/2VGIvr7 Facebook >>> https://bit.ly/2MCO1a0

Objavljuje Djuliana M. ButrakovaPonedjeljak, 25. studenoga 2019.

Komentara 5

Avatar Warded
Warded
11:25 10.11.2020.

Ostali smo u čudu i škoirani 😯😮... obrve su nam otpale

Avatar ПредседникЧетничкеОмладине
ПредседникЧетничкеОмладине
12:37 10.11.2020.

RSKomadao bih je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije