Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ CIJENAMA

Prodali 21 tisuću ulaznica za samo nekoliko sekundi: Ovo je rekord!

MMA: UFC 257
Jeff Bottari/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
17.04.2021.
u 14:20

Iako je za kupnju ulaznice trebalo biti članom UFC Fight Cluba, posebnog odjeljka na UFC.com web stranici, ulaznice su jednostavno planule. Dana White se na Twitteru time pohvalio, otkrivši kako će dvorana biti rasprodana do posljednjeg mjesta, što bi značilo 20 tisuća i 800 ljudi

Prije samo dva dana, vodeći borilački mediji raspisali su se o cijeni ulaznica za UFC 264 priredbu, odmah nakon što je UFC potvrdio kako će se ona održati u T-Mobile Areni, inače dvorani koja drži UFC-ov rekord posjete u zatvorenim prostorima, prenosi Fightsite.

Cijena ulaznica za priredbu predvođenu trećom borbom Conora McGregora i Dustina Poiriera kreće se od 300 dolara, za one pozicije na samom vrhu dvorane pa do deset tisuća dolara za one u blizini kaveza. No, za takve se UFC ne mora brinuti, srećom među fanovima imaju dovoljan broj celebrityja kojima takva cijena nije problem. Mnogi su se ipak zabrinuli da bi nekoliko tisuća dolara za spomena vrijedno mjesto moglo biti problem. 

I ti su se itekako prevarili. Iako je za kupnju ulaznice trebalo biti članom UFC Fight Cluba, posebnog odjeljka na UFC.com web stranici, ulaznice su jednostavno planule. Dana White se na Twitteru time pohvalio, otkrivši kako će dvorana biti rasprodana do posljednjeg mjesta, što bi značilo 20 tisuća i 800 ljudi.

Samo za usporedbu, cijene ulaznica za UFC 261 priredbu, koju idućeg vikenda u Jacksonvilleu predvode Kamaru Usman i Jorge Masvidal, kretale su se između 79 i 7600 dolara, dok se UFC 262, predvođen borbom Michaela Chandlera i Charlesa Oliveire, može pogledati za 221 do 4300 dolara. Te dvije priredbe također su rasprodane unutar nekoliko minuta.

Ovo gore navedeno ipak je nadmašilo sva očekivanja, ali to se zove efekt Conora McGregora. Gledajući kako je ovo odrađeno, nema sumnje da bi planulo još toliko, samo da se vlasnike ulaznica ima gdje smjestiti. 10. srpnja dvorana će gorjeti, u to nema nikakve sumnje, a UFC-ovi vlasnici još će jednom trljati ruke i brojati novozarađene dolare. Već ovom prodajom ulaznica, ako je prosječna cijena 500 dolara, u plusu su preko deset milijuna...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije