Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZVODI SE

Procurio video: Slavni nogometaš u krevetu s drugom, supruga ga ostavila nakon 20 godina

Drogba
Printscreen
17.01.2021.
u 20:54

- Nisam navikao govoriti o privatnom životu, ali zbog napisa u medijima mogu potvrditi da smo nažalost nakon 20 godina zajedničkog života, Lalla i ja donijeli tešku odluku da svatko krene svojim putem - rekao je Drogba.

Didier Drogba (42), nekad sjajni nogometaš, razvodi se od supruge Lalle Diakate s kojom je 20 godina bio u braku.

- Nisam navikao govoriti o privatnom životu, ali zbog napisa u medijima mogu potvrditi da smo nažalost nakon 20 godina zajedničkog života, Lalla i ja prošle godine donijeli tešku odluku da svatko krene svojim putem. Glavni su nam prioriteti zaštiti našu djecu - rekao je Drogba.

A do razvoda je došlo zbog Drogbine nevjere. Naime, na internetu se pojavio video u kojem je nogometaš u krevetu u zagrljaju nepoznate žene. Drogba je svoju bivšu suprugu upoznao dok je igrao u Parizu, a u braku su dobili troje djece.

Drogba je u igračkoj karijeri najveći trag ostavio u Chelseaju gdje je stekao status legende. Za reprezentaciju Obale Bjelokosti odigrao je 105 utakmica i zabio 65 golova.

Ključne riječi

Komentara 11

MO
montello
21:07 17.01.2021.

sportasi ne mogu dugo biti u braku..ali ovo je rekord 20 godina.

DU
Deleted user
03:56 18.01.2021.

Kao da je to jedina s kojom ju je prevario haha

IM
Immanuell
06:01 18.01.2021.

Snimao se s nepoznatom i dao video javno....... Njemu nije nepoznata....... Kao da je namjerno tražio razlog za prekid.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije