Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO

Procurio video: Mandžukić uhvaćen na neočekivanom mjestu, sada je sve jasno!

Mandžukić
Foto: Twitter
1/2
22.12.2019.
u 10:28

Talijanski mediji pišu da je Mandžo otputovao na liječniki pregled i da će uskoro uslijediti potpis ugovora.

Čini se da će Mario Mandžukić uskoro imati novi klub. To je Al-Duhail, vodeća momčad katarske lige (klub se ranije zvao Lekhwiya SC).

Talijanski mediji pišu da je Mandžo otputovao na liječniki pregled i da će uskoro uslijediti potpis ugovora. Na Twitteru se pojavio i video za koji se tvrdi da je snimljen nakon što je Mandžukić stigao u novi klub.

Juventus je ove sezone otpisao Mandžukića pa se nestrpljivo očekivalo koga će hrvatski napadač izabrati za novog poslodavca. Spominjao se interes Manchester Uniteda, Milana i nekih njemačkih klubova, no Mandžo se na kraju iznenađujuće odlučio na odlazak u Katar.

Hrvatu su 33 godine i očito je na Bliskom istoku dobio novac kakav ne može u Europi. I ranije je bio blizu prelaska u Katar, a spominjala se plaća od šest milijuna eura godišnje.

Mandžu će u novom klubu dočekati njegov bivši suigrač i nekadašnji branič Juventusa Medhi Benatia.

Ključne riječi

Komentara 16

CL
C.LecLeRc
13:20 22.12.2019.

Pa kako to?zar on nije potpisao za Manu?

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
11:07 22.12.2019.

Da nije bilo ovog crvenog kruga na slici, točno nebi znao kuda i što gledati. Možda bi gledao rukohvat.

RO
ronyday
12:35 22.12.2019.

Mandžo ne treba više ni prstom mrdnuti, napravio je puno za sebe i svoj narod za razliku od orjunaških gnjida koji se useru već na sam spomen hrvatskih velikana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije