Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOVOR NA POLUVREMENU

Procurio video: Evo kojeg vatrenog se francuski izbornik najviše plašio

Didier Deschamps
Foto: Screenshot
1/8
19.07.2018.
u 07:46

– Budite pažljivi oko njega. On još uvijek može osvojiti loptu glavom, budite pažljivi. Nemojte biti statični, odmah se krećite. Zatvorite ga.

Francuska je pobijedila Hrvatsku s 4:2 u finalu Svjetskog prvenstva i osvojila naslov. Na poluvremenu su imali 2:1, a sada je procurio video kako je izbornik trikolora Didier Deschamps motivirao igrače na poluvremenu.

– Oni koriste laktove, koriste tijela – započeo je Deschamps pa nastavio:

– Odmah će tražiti Mandžukića. Mandžukić spušta glavom, prsima, skreće loptu nogom. Budite pažljivi oko njega. On još uvijek može osvojiti loptu glavom, budite pažljivi. Nemojte biti statični, odmah se krećite. Zatvorite ga.

Što se napadačkih akcija tiče, plan je bio vrlo jednostavan.

– Dajte loptu što prije možete. Dajte je Kylianu. Antoine, vrati se malo tijekom kontri. Stojiš preblizu napadačima, trebaš biti otvorena opcija... Imamo još 45 minuta! Znate što slijedi! Uzdignite glave, opustite se! Kada imate loptu, dajte je naprijed!

>> Pogledajte i doček Mandžukića u Slavonskom Brodu

Komentara 16

Avatar southman
southman
08:12 19.07.2018.

A zašto bi se plašio kada mu je ( ako već nije i prije ) na poluvremenu bilo kristalno jasno " koga je FIFA odabrala " da pobijedi u finalu !?

FU
funky0308
09:34 19.07.2018.

Najbolji komentar je jucer dao jedan malisan, mislim u Brodu, na Mandzinom doceku. Francuska je pobjedila Hrvatsku 2:2. Ne znam da li je to sam slozio ili je cuo od nekoga starijeg ali pametniji komentar u vezi finala nisam cuo. Malisa od nekih 10ak godina je sve rekao, bez vrijedjanja ikoga.

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
09:54 19.07.2018.

Utakmica kupljena to znaju cak i oni koji nisu ni gledali….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije