Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVA DO KROVA

Procurilo: Nećete vjerovati kakvu je plaću odbio Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
04.04.2018.
u 15:25

Da je prihvatio tu ponudu, Zlatan bi bio daleko najplaćeniji nogometaš današnjice.

Zlatan Ibrahimović prošlog je mjeseca raskinuo ugovor s Manchester Unitedom te potpisao dvogodišnji ugovor koji mu garantira  zaradu od 2,3 milijuna eura.

U posljednji trenutak odlazak Šveđanina u SAD pokušali su minirani Kinezi nevjerojatnom ponudom koja garantira 70-ak puta veću plaću.

Naime, neimenovani klub iz prve kineske lige ponudio je Ibrahimoviću jednogodišnji ugovor vrijedan oko 81 milijun eura, otkrio je tehnički direktor Galaxyja Jovan Kirovski.

Zlatan Ibrahimović
1/18

Da je prihvatio tu ponudu, Zlatan bi bio daleko najplaćeniji nogometaš današnjice.

Ibrahimović je već u prvoj utakmici pokazao kakvo će pojačanje biti za Galaxy jer je s dva gola režirao preokret za pobjedu 4:3.


 

Komentara 16

OX
oxymoron
15:45 04.04.2018.

Kad vidim u naslovu NECETE VJEROVATI odmah mi se povraca.

Avatar poljicanin
poljicanin
17:47 04.04.2018.

Tko zna koje sve premije dobiva od raznih sponzora.Na kraju mu je vjerojatno žena odlučila,njoj je LA sigurno zanimljiviji od Kine...

KA
kajinx
17:14 04.04.2018.

Sa majkom Hrvaticom, nebo mu je granica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije