Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDA NA KLUPU

Procurilo koliko će Bayern platiti dovođenje Nike Kovača

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.04.2018.
u 08:38

Ujedno postat će prvi bivši igrač Bayerna koji je sjeo na klupu nakon Jürgena Klinsmanna 2008. godine.

Kada je postalo jasno da Jupp Heynckes uistinu neće ostati na klupi Bayerna na kraju ove sezone, ime Nike Kovača kao njegova potencijalnog nasljednika spominjalo se često.

Iako se čeka još službena potvrda iz bavarskog giganta, čini se da su se u Münchenu upravo odlučili za bivšeg hrvatskog izbornika.

Kovaču je sigurno pomoglo i prijateljstvo sa sportskim direktorom Bayerna Hasanom Salihamidžićem da pobijedi u utrci s Julianom Nagelsmannom i Lucienom Favreom.

Prepreka transferu ovog ljeta neće biti ni činjenica da Kovač ima ugovor s Eintrachtom do 2019., jer Bavarci su spremni platiti 2,2 milijuna eura, koliko je njegova odštetna klauzula.

Niko se tako vraća u klub u kojem je igrao od 2001. do 2003., a u posljednjoj sezoni u Münchenu uzeo je dvostruku krunu – prvenstvo i kup. Ujedno će postati prvi bivši igrač Bayerna koji je sjeo na klupu nakon Jürgena Klinsmanna 2008. godine.

Komentara 6

BI
binki
09:53 13.04.2018.

Neee mamićeva pudla jurčić i velebni brat zoki uskaču na klupu.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
10:44 13.04.2018.

Niko Kovač trener Bayerna, Modrić i Kovačić u Realu, Rakitić u Barceloni, Pjaca i Mandžukić u Juventusu, Perišić i Brozović u Interu, Kalinić u Milanu, Lovren u Liverpoolu, Benko u Bayernu, Pulišić u Dortmundu, Jedvaj u Leverkusenu, Kramarić u Hoffenheimu, Drmić u Gladbachu, Subašić u Monacu itd., itd., itd. Potencijal za tri svjetska naslova! A u središnjici HNS-a u Zagrebu sjede nesposobnjakovići, mafijaši, uhljebi ... Žalosno.

ZA
zanaše1
09:12 13.04.2018.

Slobodna dalmacija tvrdi da slavni Slaven Bilić preuzima Bayern.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije