Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆANJE POČECIMA

'Procurile' slike dresa u kojem će Hrvatska istrčati u Brazilu

hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
14.01.2014.
u 09:17

– Dres ćemo službeno predstaviti uoči utakmice sa Švicarskom u sklopu posebnog Nikeova projekta. To je sve što mogu reći, a slike ne mogu komentirati – rekao nam je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Hrvatska će u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva protiv Brazila istrčati u novoj, 31. verziji dresa naše reprezentacije. "Procurile" su prve neslužbene fotografije koje možete pogledati OVDJE.

Hrvatski nogometni savez dres će predstaviti tek u ožujku uoči prijateljske utakmice protiv Švicarske, a zasad možemo samo nagađati o tome prikazuju li fotografije na internetskoj stranici todosobrecamisetas.blogspot.de doista novi dres naših nogometaša.

– Dres ćemo službeno predstaviti uoči utakmice sa Švicarskom u sklopu posebnog Nikeova projekta. To je sve što mogu reći, a slike ne mogu komentirati – rekao nam je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Ako je vjerovati da su slike koje je objavila internetska stranica todosobrecamisetas.blogspot.de autentične, hrvatski dres opet će se vratiti svojim počecima u ranim '90-ima kada je dominirala crvena boja.

Kvadratići su i dalje na dresu, ali samo na njegovom prednjem dijelu, dok su leđa i rukavi potpuno crveni.

Slike novog dresa hrvatske nogometne reprezentacije pogledajte ovdje.

Komentara 26

OK
okvardz
11:03 14.01.2014.

Nema puno filozofije takav dres mora uvjek biti prisutan - kockasti jer jedino po tome nas cijeli svijet poznaje.Nema veze bio prvi ili rezervni ali mora biti prisutan isto kao što je Švicarski križ za njih tako za nas moraju biti kockice Bjele,Crvene a mogu im se pridružiti i Plave.

MA
Majur
20:40 14.01.2014.

Odlicno,prije svega sto je "kockasti" dizajn ono sto nas pravi prepoznatljivim u cijelome svijetu....sve druge repke imaju manje vise slicne dresove.Budimo ponosni i dignimo glave..........

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
22:45 14.01.2014.

Lijep je dres, možda su mogli ubaciti još koji dodatni inovativni element. Kockice uvijek moraju biti glavne jer nas po tome prepoznaju u svijetu, baš zbog toga hrvatske dresove kupuju i popularni su i u drugim zemljama - sigurno ih se može vidjeti češće nego njemčke ili talijanske i to je najbitnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije