Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDU NA SUD

Procurile snimke skandala: Nogometaši tvrde da se radi o grupnom seksu, majka djevojke ih optužila

Seks skandal u Belgiji
Foto: Screenshot/Twitter
1/2
04.10.2019.
u 19:21

Jedan od igrača priznao da je cijela stvar otišla predaleko, ali odbacuje optužbe da je bilo silovanja te tvrdi da je djevojka pristala na sve

Nogometni seks skandal kakav Belgija ne pamti glavna je tema tamošnjih medija.

Espoir Minerois, niželigaški klub za kojeg su rijetki čuli tako je došao na naslovnice. 

Igrači belgijskog kluba mogu se vidjeti na snimkama koje su dospjele u javnost, a uz njih se nalazi djevojka. 

Na snimci djevojka puza u gaćicama po podu kantine i jednom igraču pruža oralni seks. Nakon toga nastavlja puzati te na klupi za masažu dolazi do seksa između nje i još jednog igrača.

Fotografije pogledajte ovdje

Navodno je snimku napravio jedan od igrača nakon treninga, a povodom svega oglasila se i majka djevojke. Ona tvrdi da je njena kćer bila pod utjecajem droge i alkohola

- Postoje dokazi da moja kćerka nije bila ubrojiva. Želim sve ovo riješiti na sudu, ali igrači nisu sve rekli - kaže majka te djevojke za Sudinfo te dodaje kako smatra da su je igrači silovali.

Jedan od igrača priznao da je cijela stvar otišla predaleko, ali odbacuje optužbe da je bilo silovanja te tvrdi da je djevojka pristala na sve.

Vlasti u Belgiji su započele istragu protiv igrača. 

>>> Pogledajte što je učinila navijačica Cityja pred navijačima Dinama

Ključne riječi

Komentara 34

BU
buzara
20:41 04.10.2019.

gdje ti vidis silovanje ,,,pa niko je ne sili da puze ,ili da ide okolo gola ,,koliko se vidi iz slika njoj je zabavno ,izgleda mama nije zadovoljna razultatom i sad je silovanje po tebi ,silovanje je kad se silili osoba na nesto sto ne zeli ,ali ja ovdje ne vidim da se otima ,ili vice ili pokriva rukama ,,oli ti to vidis ?

PA
Pahor
21:58 04.10.2019.

Jesemu ovo postaje pravilo, curica se razularila, no kad je mama vidjela filmić odmah je silovanje. Odmah se nađe par pametnih koji apsolutno odgovorno tvrde da je bila drogirana, jer ne može drugačije biti. Može. Curi se dopalo i bok, zašto bi bilo silovanje? Zato što se mami ne dopada što su joj kćer oprašivali javno? Da ju je bolje odgojila ne bi bila u toj situaciji

IL
ilijan1a
21:23 04.10.2019.

Baš je jadna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije