Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljene fotke

Procurile fotografije: Hrvatska na SP-u u Rusiji u crnim dresovima!?

Hrvatska reprezentacija
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/6
17.11.2017.
u 13:45

Portal Todosobrecamisetas često ima insajderske informacije pa objavljuje izgled dresova. Znaju pogoditi, ali isto tako znaju potpuno promašiti.

Hrvatska nogometna reprezentacija s nestrpljenjem iščekuje ždrijeb za Svjetsko prvenstvo u Rusiji koji će se održati 1. prosinca. Taj ždrijeb iščekuju i navijači, a uz to zanima ih i u kakvim će dresovima naši zaigrati.

Iako još uvijek nije službeno predstavljeno kako bi naši Nike dresovi trebali izgledati, portal Todosobrecamisetas objavio je kako su procurile fotografije pa ih je objavio.

Foto: Todosobrecamisetas

Nije objavio samo za Hrvatsku, već i za neke druge reprezentacije, a ako se to pokaže točnim, čeka nas velika promjena. Prva garnitura ostala je u prepoznatljivim ''kockicama'', dok je veliko iznenađenje rezervna varijanta koja bi, eto, trebala biti crna s narančastim.

Portal Todosobrecamisetas često ima insajderske informacija pa objavljuje izgled dresova. Znaju pogoditi, ali isto tako znaju potpuno promašiti. Tako su objavili i izgled naših dresova za Euro 2016. godine, ali nisu bili ni blizu...

Sviđaju li vam se dresovi? Svoje mišljenje izrazite u anketi na dnu članka...

Komentara 64

LO
lojtra1
14:34 17.11.2017.

Ne izgleda loše. Makar samo za eventualnu utakmicu s Srbijom :)

KA
kajinx
16:52 17.11.2017.

"insajderske informacije", oho! Insajderske!!! Autor članka: Večernji list. Molim givajte nam još ovakvih wordsova, čim više to beder.

ER
EroK
16:22 17.11.2017.

Biser autora iz Večernjeg: "Znaju pogoditi, ali isto tako znaju potpuno promašiti." (kraj citata) Pa vi ste neponovljivi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije