Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalno ubojstvo

Snimka šokirala Srbiju! Objavljena snimka likvidacije vođe Partizanovih navijača

Ubojstvo
Foto: screenshot/Blic
04.11.2019.
u 10:31

U bijegu je pogođen s četiri metka, nakon čega ga je ubojica još dva puta pogodio u glavu kako bi bio siguran da ga je usmrtio

Vođa Partizanovih navijača ubijen je petak navečer u Beogradu. U Ljubomira Markovića (37) ispaljeno je šest hitaca, a smrtonosan je bio posljednji kojim ga je napadač pogodio u glavu.

I dok se istražuju motivi ubojstva, u javnost je procurila snimka stravičnog napada koju možete pogledati OVDJE.

Na toj se snimci vidi kako Marković stoji sa skupinom mladića ispred igrališta za mali nogomet. U jednom trenutku napadač mu prilazi s leđa, a on je vidjevši pištolj počeo trčati.

U bijegu je pogođen s četiri metka, nakon čega ga je ubojica još dva puta pogodio u glavu kako bi bio siguran da ga je usmrtio. 

Marković je bio jedan od najviđenijih Partizanovih navijača. Pojavljuje se u jednom od najpoznatijih dokumentaraca o navijačima "Real Football Factories" kada u epizodi o ultrasima na Balkanu (BBB-ima, Torcidi, Delijama, Grobarima) u dijelu filma o navijačima Partizana pjeva s kolegom koji maše pištoljem. 

Bio je osuđen na 30 godina zatvora zbog ubojstva francuskog državljanina u Beogradu, ali mu je kazna prepolovljena pa je ove godine izašao iz zatvora u Mitrovici.

Ljubomir Marković ostavio je iza sebe suprugu i dvogodišnju kćer. 

>> Prvi predsjednik Hrvatskog dragovoljca Stjepan Spajić dobio spomen-ploču

Ključne riječi

Komentara 53

MA
MaoZeTung
11:07 04.11.2019.

Redakciji Večernjeg lista moja iskrena sućut..

TR
Tripoli
11:12 04.11.2019.

pa kaj nas maltretirate s tim srbijanskim šljamom?!jel neko od vas u redakciji bil zaljubljen u njega ili?

DU
Deleted user
11:04 04.11.2019.

Kakve to veze ima s Hrvatskom???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije