Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo će Euro

Ovo je zanimljivo, dio srpske javnosti otkrio što doista misli o novom susretu s Hrvatskom

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
07.01.2020.
u 10:49

- Možda bi bilo bolje da pričekamo još malo prije nego što se plasiramo na EURO - ističe novinar portala Espreso

Srpska nogometna reprezentacija još uvijek se nije plasirala na predstojeći Euro. Da bi to ostvarili, Srbi najprije moraju pobijediti vrlo neugodne Norvežane u Oslu, a zatim u Beogradu boljeg iz ogleda Škotske i Izraela.

Nije neostvarivo, a hrvatskoj je javosti ishod zanimljiv jer pobjednik tih ogleda ulazi u skupinu D u kojoj se, naravno uz Vatrene, nalaze još Englezi i Česi.

Srbi će protiv Norvežana zaigrati 26. ožujka, ali bez obzira što do tog okršaja ima još dosta vremena, novinar portala Espreso u utorak ujutro je objavio tekst iz kojeg se može razaznati da tamošnja javnost, ili barem dio, Orlovima naprosto ne vjeruje.

U članku naziva "Trulež i termiti pojedoše reprezentaciju: Je li možda bolje da se ne plasiramo na Euro?", pedatno je nabrojao sve nevolje s kojima se suočava srpska reprezentacija, pa zaključio da ne miriše na dobro.

- Ako prođemo baraž idemo na noge Englezima, Hrvatima i Česima. Eto, i ti Česi su dobar primjer. Većina vas ne bi znala ni nabrojati nekoliko igrača te momčadi, a kako stvari stoje, i oni će biti favoriti protiv nas ako se plasiramo. Jednoj mašineriji kakva je Engleska ne bi trebali predstavljati veći problem na papiru, a na kraju dolazimo do Hrvata - kaže i ističe u nastavku:

- Potencijalni duel protiv Vatrenih bi sa sobom nosio veliki nacionalni naboj. Tako iskusan tim i tako kvalitetan, osobito motiviran protiv nas, koji nemamo obranu. Ljudi, mi nemamo obranu! Što reći dalje... 

- Možda bi bilo bolje da pričekamo još malo prije nego što se plasiramo na EURO. Da narastemo i ponovo budemo poštena selekcija, ako je to moguće i dalje. Zapitajmo se je li nam je mjesto tamo... - navodi na samom kraju teksta, očito mišljenja da bi i Dalićevi dečki, aktulni svjetski doprvaci, vrlo vjerojatno za Orlove bili pretežak suparnik.

Podsjetimo, Srbi su kvalifikacijsko natjecanje završili na trećem mjestu u skupini B iza Ukrajine i Portugala, a osobito su gadno stradali u Lavovu. Tamo su im u lipnju Ukrajinci u mrežu 'uparkirali' čak pet komada.

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
14:12 07.01.2020.

Mišljenje srpske javnosti je na zadnjem mjestu svjetske rang liste.

GR
gragakarlovac
12:55 07.01.2020.

Srbi nemaju što tražiti protiv Hrvatske na euro...

Avatar mustafa1
mustafa1
11:55 07.01.2020.

pod hitno svim hrvatskim reprezentativcima koji zive vani zabraniti glasovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije